Προς το περιεχόμενο

danelectro effects.εχετε καποιο? ποια η γνωμη σας?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανοντας ενα σεαρψη στο noiz δεν βρηκα και πολλες πληροφοριες γι αυτα τα πεταλακια. η mini σειρα στο thomann ξεκιναει απο 25 ευρω και πιστευω οτι τουλαχιστον 1 θα αξιζει.. εχετε υποψιν σας κανενα??

 

superfunk o μπαρδης εχει το DJ5 Tuna Melt tremolo?? διαβασα σε αλλο topic οτι το προτεινεις. θα ηθελα μια συγκριση με το boss tr-2 με το οποιο επαιξα προχθες και πορωθηκα :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως τα συμπαθω πολυ. Ειναι φτηνα και πολυ ανω του μετριου ποιοτικα. Εχω το hash brown που ειναι flanger και ενα wasabi που κατα βαση ειναι dano, αλλα εχω παιξει με καμποσα απο δαυτα.

 

Το πρωτο πραγμα που με τραβηξε σ'αυτα ειναι προφανως η τιμη τους. Ομως και ποιοτικα δεν θα μπορουσε κανεις να πει οτι ειναι ασχημα.

 

Οσον αφορα το πεταλι που εχω εγω μπορω να σου πω οτι ειμαι πραγματικα in love με τη παρτη του!

ΔΕΝ κανει αυτο που σιχαινομαι περισσοτερο στα flanger, δηλαδη τον ηχο μεταλικο! Απο και περα νομιζω οτι εχει τη καλυτερη σχεση τιμησ αποδοσης που εχω δει σε πεταλι. Και αυτο ισχυει για οσα Danelectro εχω χρησιμοποιησει.

 

Και μιας και ρωτας για το Tuna Melt και το TR2 νομιζω πως το mini της danelectro ακουγεται καλυτερα! Το TR2 ειναι απο τα καλυτερα τρεμολα που εχω παιξει αλλα δε πιστευω οτι το Tuna Melt υπολειπεται πουθενα...

 

Γενικα ακουγονται πολυ καλα (τουλαχιστον για τα λεφτα τους) και ειναι και μια καλη ευκαιρια δεδομενης της τιμης να πειραματιστεις με διαφορα εφεδακια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης αν και έχω ακούσει λίγα(κάποια overdrive,dist)Δε με ενθουσίασαν αν για να πω την αλήθεια δεν ήταν και άθλια.Ίσως πράγματι να μην υπολέιπονται απο τα αντίστοιχα Boss.

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ειμαι ειλικρινης τα dist/overdrive της Danelectro δεν τα συμπαθω ουτε εγω. Σε αντιθεση με τα επισης φτηνα της wasabi. Συμφωνω ομως οτι δεν ειναι και για πεταμα.

 

Παντως ειχα στο μυαλο μου τα modulation effects περισσοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ψαχνεις το απολυτα "αρρωστο" fuzz τοτε παρε το grilled cheese,το tuna melt ειναι καλυτερο απο το TR2 (παρόλο που εγω εχω το TR2 αλλα το χρησιμοποιω μονο και μονο γιατι εχει την πιο αργη ταχυτητα που εχω ακουσει απο ολα τα tremolos που εχω ακουσει & το χρησιμοποιω μονο σαν αργο sequencer..)

πολυ καλο ειναι το daddy o overdrive & το reverse delay :wink:

για τα λεφτα τους παντως καλα ειναι :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου