giannis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τρόπο,κ αν υπάρχει,στο να κρατάει το sampler του ableton σταθερό tempo, εν ολίγοις θέλω σταθερό tempo οταν παίζω με το pitch/οκτάβες. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nihilnull Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Κάθε instrument κρατάει ένα σταθερό tempo όσο εσύ δεν το μεταβάλλεις, τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το pitch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μου,μιλάω για τα samples που μεταφορτώνω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μου,μιλάω για τα samples που μεταφορτώνω. :) Γιατι δεν χρησιμοποιείες το clip architecture για να το κανεις αυτό ? Απλώς φορτώσε το sample ως κλιπ και map it to midi keyboard ή κάνε Midi assign το Pitch σε κάποιο Knob, ότι σε βολεύει περισσότερο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 εντάξει μόλις θυμήθηκα ότι το κάνει το kontakt.. είναι η λειτουργία "time machine/beat machine",οποτε ότι κ να παίξεις στην έκταση του κλαβιέ διατηρείται το ίδιο tempo.. (αυτό ήθελα ρε άνθρωπε αγάπα) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 εντάξει μόλις θυμήθηκα ότι το κάνει το kontakt.. είναι η λειτουργία "time machine/beat machine",οποτε ότι κ να παίξεις στην έκταση του κλαβιέ διατηρείται το ίδιο tempo.. (αυτό ήθελα ρε άνθρωπε αγάπα) ;) εεε ??? μα ήδη σου έδωσα την λύση σε αυτό που ζητάς :-\ www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαννη λουπες φορτωνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nihilnull Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά το ερώτημα αλλά αν φορτώνεις όντως λούπες νομίζω το πιο ορθολογικό στο ableton (ανάλογα και το αποτέλεσμα που θέλεις πάντα), είναι αυτό που λέει ο kilon. Δηλαδή να φορτώσεις τη λούπα σου σαν clip, να την κάνεις και warp στους χρόνους που θέλεις και μετά να κάνεις ένα midi assign του transposition στο κλαβιέ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας, η λύση επιτεύχθηκε με το kontakt,ο ορθολογικός τρόπος όπως ανέφερες απλά δεν σου επιτρέπει να παίξεις παραπάνω από ένα sample,γι`αυτο ασχολήθηκα εξαρχής με sampler απορία.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Υπαρχει και το Intakt που ειναι loop player μπορεις να βαλεις οσες λουπες θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση