Προς το περιεχόμενο

Mojave Audio από την Athens Pro Audio.


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

O David Royer  έγινε γνωστός από τα περίφημα πλέον μικρόφωνα που η επιτυχία τους έφερε στο προσκήνιο πάλι τον μαγικό ήχο των Ribbon.

 

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ο David Royer  πριν ακόμα ξεκινήσει την κατασκευή μικροφώνων Ribbon και την Royer Labs είχε ιδρύσει την Mojave Audio το 1985 στο Fullerton, της Καλιφόρνια. Στην πραγματικότητα η εταιρία δεν ήταν παρά ένα μαγαζί με custom pro audio εξοπλισμό που λειτουργούσε στο γκαράζ του σπιτιού του.

 

Τα μικρόφωνα Mojave χρησιμοποιήθηκαν σε ηχογραφήσεις από διάσημους ηχολήπτες και κέρδισαν θρυλικές κριτικές  ανάμεσα σε ένα μικρό κύκλο high-end ηχοληπτών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ύπαρξη  μικρών πυκνωτικών μικροφώνων «πουράκια» με λάμπα, υλοποίηση που σπανίζει τα τελευταία  χρόνια από πολλούς κατασκευαστές.

 

Η Athens Pro Audio με την αντιπροσώπευση της  Mojave Audio στην Ελλάδα ανοίγει το δρόμο για την παρουσίαση και των «μη ribbon» σχεδιάσεων του David Royer στην ελληνική αγορά.

 

Reviews

 

Craig Schumacher - TapeOp

Kevin Becka - Mix

Russ Long - Pro Audio Review

Eli Crews - Electronic Musician

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου