Προς το περιεχόμενο

pod x3 ΟΚ.. ενισχυτης??


nvzero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Console είναι κάτι τέτοιο:

 

109572_big.jpg

 

και μόνιτορ κάτι τέτοιο:

 

749982_800.jpg

 

υπάρχουν αρκετά φτηνά που θα κάνεις την δουλειά σου, αλλά δεν θα μπορείς να τα παίρνεις στον φίλο σου να παίζετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ενδιαφερει..

 

το console σε τι ακριβως χρησιμευει.. και το monitor για να το λενε ετσι δεν θα ειναι απλο ηχειο (οπως φαινεται)

τι ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω και καιρο χρησιμοποιω το power engine 60 με το pod xt κ ειμαι απειρως ευχαριστημενος με το σκεπτικο οτι εχω ενα συστημα για χαμηλες εντασεις που ο ηχος μοιαζει με καλου ενισχυτη "σκασμενου" Υπαρχουν ομως 2 μεγαλα αλλα:

 

1:Αν το χρησιμοποιησεις ποτε προσεξε ποιο μεγαφωνο φοραει. Το τωρινο power engine εχει celestion 70/80 που ειναι ουδετερο ηχειο αλλα καθαρα κιθαριστικο. Με απλα λογια βαλε το pod στο combo power amp κ θα ακουγεται καλα. Το παλιο ειχε ηχειο που εμοιαζε με αυτο του στεροεφωνικου σου. Βαλε το pod στο direct output και θα ακουγεται παλι μια χαρα αν και με διαφορετικο ηχο(θα σε βαζει να διαλεγεις mic και τετοια) προσωπικη προτιμηση αυτο με το celestion που βγαζουν τωρα.

2:Δεν υπαρχει περιπτωση να επαιρνα power engine καινουριο στα 400+ που κανει τωρα. Πολλα λεφτα.Παιρνεις αξιοπρεπεστατο ενισχυτη ειτε τρανζιστορ ειτε λαμπα και γουσταρεις και ενα-δυο ηχους αλλης φασης απο το pod και βαζεις και το pod επανω.

 

Σε ζαλισα και καθολου δεν με πειραζει!απλα περασα καποια στιγμη απο την ιδια φαση με σενα.Το power engine 60 ειναι πολυ καλη καλη,καθαρη ιδαιτερη και ουδετερη λυση ενισχυσης που παιρνει καλα ακομη και distortion pedals,το Pod, το tech21 μου μεχρι και άλλους προενισχυτες η line out άλλων ενισχυτών. Δε θα στην προτεινα σε αυτη την τιμη αλλα νομιζω την πουλαει στις αγγελιες ενα παληκαρι εδω στο noiz 300 ευρω, κανε και κανα παζαρι στα 250 και δοκιμασε βεβαιως.

 

Για τα atomic που εχουν λαμπες μου φαίνεται ματαιο να προσπαθεις να εχεις ηχο λαμπατου ενισχυτη σε χαμηλη ενταση και να ξαναβαζεις λαμπες που μαλιστα με τιποτα δεν ειναι ουδετερες και στα 600 ευρω. Ρε ουστ!

 

Τέλος αν δεν τα βρεις σε αυτα τα λεφτα, ωραιοι ενισχυτες ειναι οι peavey bandit στα 300 κ βαλε στο effects loop το pod και bonus οι πολυ ωραιοι και ογκωδεις ηχοι του bandit

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου