Προς το περιεχόμενο

hollow body lovers


pascal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μπάκιν τρακ παίζει μια λούπα που έφτιαξα στο boss dd-20. Το dd-20 δίνει και το delay (tape echo simulation). Ο ενισχυτής στο καθαρό κανάλι, gain στο 9'o clock από το expandora 2000r (crunch setting), κιθάρα μια Heritage 575.

 

Προσπάθησα να δώσω ένα "χατζιδακικό" feeling, δεν ξέρω αν τα κατάφερα.

Σχολιάστε ελευθέρως και ποικιλιτρόπως, αν δεν σας κάνει κόπο  :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πω 2 σχόλια εντελώς καλοπροέραιτα χωρίς να θέλω να γίνω κακός...

 

1) Ο ήχος σου είναι κάπως μουντός για τα γούστα μου και πολύ "πίσω" λόγω delay/reverb.

 

2) Όσον αφορά αυτά που παίζεις, μου ακούγεσαι πιο πολύ σαν να μελετάς αυτοσχεδιάζοντας, παρά σαν να θες να μας δώσεις κάτι σαφές (μια φράση, μια ιδέα, κάτι εν πάσει περιπτώσει να μας μείνει στο μυαλό).

 

Το 1ο σχόλιο αναιρείται, αν ο τελικός σου σκοπός σου ήταν να κάνεις αυτό που λέω στο 2ο σχόλιο και μόνο: να μας παρουσιάσεις μια συνθετική σου ιδέα.

Αντίστροφα, το 2ο σχόλιο αναιρείται, αν ο σκοπός σου ήταν μόνο να μας δείξεις πώς ακούγεται η Heritage (σχόλιο 1), δεδομένου του τίτλου που έχεις στο thread.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, το παίξιμο μου άρεσε πολύ (προοδεύεις ταχύτατα), αλλά διαφωνώ με τις ηχητικές σου επιλογές. Υπάρχει μεγάλη "αλληλοκάλυψη" σε συχνότητες μεταξύ του ρυθμικού (το οποίο ακούγεται μια χαρά μόνο του) και του lead (το οποίο μου διέλυσε τα αυτιά καθώς το άκουσα δυνατά και σε καλά ηχεία). Οπότε το αποτέλεσμα είναι πολύ "muddy" και αδικεί τον εξαιρετικό εξοπλισμό που έχεις.

 

ΥΓ. Έχεις καμία φωτογραφία της Heritage;  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@elavd: Φυσικά και δεν γίνεσαι κακός. Ίσα- ίσα. Εξάλλου, χωρίς κριτική, προοδεύεις πολύ πιο δύσκολα. Η όποια μουνταμάρα βγαίνει, εμένα μου αρέσει. Για το delay έχεις δίκιο...το παράκανα  :P

Η βασική ιδέα είναι οι πέντε-έξι πρώτες νότες ("θάααλασσα βαθιάααα"- αν δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό). Αυτή θα έπρεπε να τονίσω κι' άλλο, να τις βάλω στο "κέντρο", έτσι ώστε το κομμάτι να μην είναι τόσο αυτοσχεδιαστικό όσο λες.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Πραγματικά βοήθησες!

 

@spy: Δεν έχω άλλον τρόπο ηχογράφησης παρά ένα swissonic recorder το οποίο δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Παίζει ίσως και ρόλο το γεγονός ότι δεν έκανα μίξη αλλά το backing και το lead ακουγόντουσαν ταυτόχρονα από το ηχείο του Koch. Σ' ευχαριστώ κι' εσένα για το σχόλιο.

Φωτογραφία θα ανεβάσω αύριο!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνησω κ με τους 2 και να πω οτι καπου εισαι ξεκούρδιστος ή μου φαίνεται?

 

Προσπαθησε να αφήνεις κ κενα μεσα στο σολο κ να εχεις πιο μικρες φρασούλες με επαναλαμβανομενες νοτες για να μένει στο κεφαλι αυτο που παιζεις.

 

Προοδος υπαρχει οπως διαπιστώνεται.Συνέχισε με σκάφος και εδώ ειμαστε να σε ακούμε.Αμα παρεις τελεστράτο σε εγκαταλείπω :P

Θελω φωτο και γω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι, είμαι και λίγο ξεκούρδιστος (στις δύο μπάσες περισσότερο). Για τα περί προόδο, απλά όσο προλαβαίνω παίζω. Διαβάζω και καμιά θεωρία όποτε έχω ξελαμπικαρισμένο κεφάλι...

Η κιθάρα, γι' αυτό που είναι, με καλύπτει απόλυτα. Καμιά σχέση, τόσο σε αίσθηση στο χέρι όσο και σε ήχο με την fender και τη gibson. Σε αναγκάζει να παίζεις τελείως διαφορετικά.

Πράγματι, ήθελε περισσότερες ανάσες, περισσότερες επαναλήψεις κ.λπ κ.λπ κ.λπ. Το επόμενο θα το σιάξω καλύτερο.

Σ' ευχαριστώ! Πάω να ακούσω και το δικό σου τώρα...

(όχι, για τελεκάντρι δεν με βλέπω ακόμα. τη στράτο μην την κατηγοράς, είναι η καψούρα μου  ;D)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορίστε και δύο φωτό μπάι ρικουέστ

 

(το ροζουλί αποτελεί διακοσμητική παρέμβασις και συνεισφορά γυναικός στο σπίτι και θα παρακαλούσα να μείνει ασχολίαστο)

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι μεταχειρισμένη, μοντέλο του 1992. Την πήρα από την αγγελία ενός Γάλλου σ' αυτό το site: www.zikinf.com. Για όσους ξέρουν ελάχιστα γαλλικά, αξίζει μια ματιά. Πολλές αγγελίες για μεταχειρισμένα.

 

Ο ίδιος την είχε φέρει από Αμερική και την πουλούσε γιατί ήθελε να πάρει μία με floating μαγνήτη. Μου βγήκε, μαζί με τα μεταφορικά, 890 ευρώ.

(καλή τιμή- 2100 με 2400 έχει μια καινούρια στην Ευρώπη)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου