Προς το περιεχόμενο

8 Year Old Shredder!!


Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόνο εγώ πεθαίνω στα γέλια βλέποντας την δυσαναλογία μικρού-κιθάρας...;

 

;D

Ειδικά η V τον περνάει ένα κεφάλι! ;D

 

Καλά, η φωνή του είναι σαν να παρωδεί... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω στο YouTube τα δεκάδες videos με μικρά παιδάκια που παίζουν πολύ καλά κάποιο μουσικό όργανο, ή έχουν κάποιο άλλο παρεμφερές ταλέντο.

 

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε οικογένεια και παιδιά, αλλά εγώ όταν με το καλό έρθουν (μετά από πολλάάάάά χρόνια, πάντα) θα τα βάλω στον <<ίσιο>> δρόμο από την αρχή.

 

Όχι με την έννοια της καταπίεσης...Άλλωστε, από τη στιγμή που το παιδί έχει τη σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία και τα κατάλληλα βιώματα, προφανώς θα ενδιαφερθεί από μόνο του και θα καταπιαστεί με ο,τιδήποτε νοιώθει πως τον εκφράζει.

 

Αντί να δίνουμε τόσο λεφτά σε φροντιστήρια για να μάθει ο κανακάρης μας 7 γλώσσες, καλύτερα να αφήσουμε και ένα <<παραθυράκι>> για εκμάθηση κάποιου μουσικού οργάνου, συμμετοχή σε παιδικό θίασο του δήμου.... ΚΑΤΙ τέλος πάντων για να μπορεί το παιδί να εξωτερικεύει την δημιουργικότητα και την ενέργεια που έχει.

 

Ασφαλώς σε μια τόσο απαιτητική εποχή και οι ξένες γλώσσες, και τα ecdl και όλα τα παρεμφερή χρειάζονται και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην αγορά εργασίας, αλλά όχι και στον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης του ατόμου. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο η ουσιαστική εκπαίδευση (η οποία καμία σχέση δεν έχει με αυτό που γίνεται σήμερα στα σχολία), η χαρά της δημιουργίας, η ενασχόληση με την Τέχνη.

 

Τρομάζω στην ιδέα τα παιδί μου να γίνει ένας ακόμη πτυχιούχος χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα περισσότερο. Άνθρωπος που όλη του την ζωή διάβαζε και έτρεχε με σκοπό <<να βρεί μια καλή θέση>> Η ζωή δεν είναι μόνο το χρήμα. Είναι το γέλιο, ο ενθουσιασμός, η αναζήτηση, η θέληση.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστος..

 

Το σημαντικο ειναι να μην κοψουμε την μπαλα του παιδιου (αν ειναι αγορι)..

Μερικα πραγματα πανε μαζι οταν εισαι μικρος!

(Κατι ξερω που στερηθηκα εγω..  :'( )

 

Ειναι αυτο που ειπες, να εχει τις βασεις να διαλεξει τι θελει!Οργανο θα ναι?Καμβας με πινελα θα ναι?Κατι θα ναι..  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου