Προς το περιεχόμενο

Express card με esata και Τexas Instruments firewire θύρα??


haryy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να βάλω στο αcer laptop μου μία express card που να έχει 1 firewire με TI chipset και μια esata για να συνδέσω τον εξωτερικό μου δίσκο. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια τέτοια?  :)

 

Το acer έχει ήδη μια firewire με Ricoh chipset άλλα νομίζω ότι είναι ασύμβατο με κάρτες ήχου γενικότερα.

Αν χρησιμοποιεί πάντως κάποιος επαγγελματική κάρτα ήχου με ricoh firewire και του δουλεύει καλά θα ήμουν υπόχρεος αν μου το ανέφερε.

 

Ευχαριστώ..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι απο τη στιγμη που εχεις το laptop στα χερια σου δεν δοκιμαζεις απλα αν δουλευει σε αυτο η καρτα που σε ενδιαφερει???γνωριζω πολυ καλα το θεμα με  to TI τσιπακι αλλα μου εχει τυχει να εχω στα χερια μου καρτα με το συγκεκριμενο τσιπ και τελικα να μην την χρησιμοποιω ποτε επειδη η καρτα δουλεψε τελεια με το chip του motherboard που ηταν....κατι ασχετο..!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν πάρω μια m-audio και δεν μου δουλέψει τότε τι θα κάνω? Αν ξέρω ότι υπάρχει controller με αυτά τα 2 που ζητάω τότε θα πάω στη λύση αυτή, αν όχι τότε θα μου μείνει η κάρτα. Και δεν θέλω μόνο firewire (γιατί τέτοιοι controllers φυσικά υπάρχουν) γιατί θα μου μείνει ο external sata δισκος που έχω για τα audio.

Oπότε χρειάζομαι 1 κάρτα που να έχει Τi firewire και e-sata για τον δίσκο.

 

Οι ενδείξεις ασυμβατότητας είναι ισχυρές πάντως γιατί η ίδια η m-audio λέει ότι τα acer laptop είναι ασύμβατα με τις firewire κάρτες της

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο πλαισιο που ρωταω κατα καιρους ,επειδη με ενδιαφερει για πελατες μου,δεν παιζει κατι...αν ψαξεις στο νετ θα βρεις εταιρειες απο εξω...

 

 

//πως θα σου φαινοταν η λυση να πηγαινες με το laptop απο την ελινα και να την δοκιμαζες εκει,οση ωρα χρειαστει??ο Αντωνης εκει η ο κ.παπανανος δεν θα ειχαν προβλημα...οσο για τον σκληρο σου...δεν δουλευει και usb???ποσο μεγαλα project trexeis apo ekei??στα λεω αυτα γιατι ισως ολα τελικα να δουλεψουν ρολοι κ υπο αυτες τις συνθηκες...εκτος απο λιγο χρονο...δεν χανεις κ τιιποτα αλλο..!!για ποια καρτα ενδιαφερεσαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry που έλειψα από το thread  :-[

Τελικά πήρα μια tascam us-144 ..usb αφού το ξανασκέφτηκα και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σπίτι μου. Τα audio που φτιάχνω μπορούν να ηχογραφούνται στον Internal sata που έχει το laptop και αφού είναι γρήγορος (7200rpm) θα με καλύψει και με το παραπάνω.

 

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου πάνω απ' όλα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ....καλοταξιδη..!! :: ;D ;D ;) ;) ;)...απλα το οτι τρεχεις το project σου απο τον ιδιο δισκο,δεν θα επιτρεψει στα windows kai ta programmata na...''anasanoyn..'' θα αργει λιγο το συστημα και καποιες εντολες δεν θα τρεχουν τοσο γρηγορα ...θα δεις καποια διαφορα ανα δουλεψεις με τον εξ.σκληρο σου εστω και usb..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου