Προς το περιεχόμενο

Μαγνητες...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια Jackson DKMG και θα ηθελα να βαλω Dimarzio μαγνητες..Γουσταρω στυλ Dream Theater,Symphony X,Malmsteen..Εχω Seymour Duncan αλλα μ'αρεσει πιο πολυ ο ηχος του Dimarzio αλλα μ'αρεσουν περισσοτερο οι Jackson απο τις Ibanez..

Απο Dimarzio σκεφτομαι για τους Evolution του Vai η αυτους που εχει ο Petrucci..Τι προτεινετε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω εναν dimargio air zone για bridge παιγμενο 20'.αν το ψαξεις και σε ενδιαφερει τον δινω 50ευρω η ανταλασω με duncan litle 59-cool rails-hot rails αλλα μονο για neck αν βολευει και εχεις καποιον απ'αυτους!!!!!!

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Μια "κλασική" λύση είναι DiMarzio Paf Pro Neck και Τοne Zone Bridge. Eίναι ένα set-up που το χρησιμοποιούσε τόσο ο Paul Gilbert όσο και ο Steve Vai στις αρχές των 90s. Πολύ "ανοιχτός" αλλά και "ξερός" P.A.F ήχος bridge θέση, κυριολεκτικά διάφανος neck. Aργότερα ο Vai θέλοντας να στρογγυλέψει κι άλλο των ήχο σε κάποια από τις κιθάρες του "παρήγγειλε" τους Breed. Όλοι αυτοι οι μαγνήτες είναι κατάλληλοι για shred ενω παράλληλα θα σου δώσουν και κάποιους classic rock ήχους.

Αν σκέφτεσαι να παίξεις και drop tunings  τότε στην bridge θέση μπορείς να βάλεις τον Super Distortion.

Σε πιο boutique κατάσταση ίσως να θέλεις να δείς και τους κεραμικούς των Bare Knucles. Δεν έχω ακούσει τους συγκεκριμένους, αλλά ειδικά οι "Nailbomb" αποσπούν θεαματικές κριτικές. Επίσης ο τύπος που τους φτιάχνει έπαιζε και κάποια στιγμή στους Iced Earth οπότε κάτι ξέρει απο metal. Στα συν οτι μπορείς να του μιλήσεις απ ευθείας για το τι θέλεις και να σου δώσει ακριβώς αυτό, στα πλήν η διαφορά τιμής...

Το γεγονός ότι προτιμάς τις Jackson από τις Ibanez παρεπιπτόντως δεν αλλάζει πολλά πράγματα. Πρόκειται ουσιαστικά κιθάρες που μοιάζουν πάρα πολύ στην κατασκευή τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο site της Dimarzio έχει βοηθό να επιλέξεις μαγνήτη.Βάζεις τις παραμέτρους και σου προτείνει 3 μαγνήτες να διαλέξεις :)

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου