cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Συναντιούνται δύο φίλοι: - Τι έγινε ρε,καλά;; - Άσε ρε,πέθανε η πεθερά μου.. - Σώπα..Τι είχε;; - Μ@λ@κίες μωρέ,ένα κτήμα στο χωριό.. - Όχι ρε,σε ρωτάω αν είχε κανα πρόβλημα.. - Ναι μωρέ,δεν ήτανε γραμμένο στο κτηματολόγιο και τρέχουμε.. - Ρε μ@λ@κ@,σε ρωτάω από τι πέθανε.. - Προχτές το μεσημέρι μωρέ,δεν είχαμε φαγητό,βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανα κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.. - Ρε την καημένη..Και τι κάνατε;; - Τι να κάνουμε,φάγαμε μακαρόνια! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) _ Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2023 από mikeguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisvel88 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήταν μια φορά ενας κωλος που τον κυνηγούσε ο κακός ο λύκος μεσα στο δασος Έτρεχε έτρεχε έτρεχε ο καημένος αλλα ο λυκος ηταν ταχύτερος και ολο τον πλησίαζε Ο κωλος φαινοταν ότι δεν ειχε καμια ελπιδα,ξαφνου εκει που ετρεχε βρισκει μπροστα του μια νεραιδα. νεραιδιτσα μου σε παρακαλω της λεει σωσε με,με κυνηγά ο λυκος να με μαμησει. τι να σου κανω ρε παιδι μου του απαντα η νεραιδα μην με ανακατεύεις . βοηθαμε νεραιδιτσα μου σε παρακαλω θα με ξεσκισει ο ατιμος,κανε κατι,να μεταμόρφωσε με του λεει ο κωλος, να σε μεταμορφώσω ?σε τι να σε μεταμορφωσω σε παιδακι μου του απαντα η νεραιδα. ξερω γω…σε κατι, για να μην με καταλαβει,να κανε με καναρίνι λεει ο κωλος. καναρινι??? ναι κανε με καναρινι σε παρακαλω μεχρι να φυγει… αντε τέλος πάντων θα σε βοηθησω λεει η νεραιδα και τσουφ τον μεταμορφώνει σε ένα ομορφο καναρινι Ξαφνου πεταγετε ο λυκος λαχανισμενος.Νεραιδα μηπως ειδες να περνα από δω ενας κωλος τρεχωντας την ρωτα. κωλος? μπα αν περναγε από δω θα τον εβλεπα απαντα η νεραιδα.. δεν μπορει από εδώ θα περασε λεει ο λυκος.εσυ φιλε εκει επανω στο κλαδι τι εισαι? ρωτα ο λυκος, ποιος εγω? λεει ο μεταμορφωμένος κωλος σε καναρινι , ναι εσυ, εγω ειμαι καναρινι καναρινι? Ναι καναρινι Για κελάηδα Πππρρρρρ…………… Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2023 από arisvel88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Ο Τσακ Νόρρις έχει προσωπικούς σεφ που έχουν εντολή να δοκιμάζουν το φαγητό πριν τον Τσακ Νόρρις, ώστε να μην έχει δηλητήριο Όλοι το δοκιμάζουν και πεθαίνουν ακαριαία, αλλά μετά ο Τσακ Νόρρις το τρώει ούτως η άλλως χωρίς καμία ζημιά I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση