Προς το περιεχόμενο

Απορια με line6 toneport ux8


kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φιλοι του noiz! Θα μπω κατ'ευθειαν στο ψητο:Ενας φιλος μου αγορασε το toneport ux8 για να κανει ηχογραφηση(Στο κουτι του λεει οτι κανει ηχογραφηση απο τη θυρα usb 2 που διαθετει).Το προβλημα ειναι το εξης:προσπαθουμε να ηχογραφησουμε κιθαρα με το καλωδιο usb αφου εχουμε βαλει εφε απο ενα προγραμμα της line6 νομιζω το gearbox καπως ετσι,στο nuendο.Eκει αφου αλλαξα τις ρυθμισεις με τους asio drivers καταφερα τελικα να παρω σημα στο input του nuendo...αλλα το σημα ειναι μονοφωνικο και καθαρο(Παρολο την επεξεργασια που γινεται απο το gearbox).Μηπως τελικα δεν γινεται ηχογραφηση με τη usb θυρα και πρεπει να παρει και καρτα ηχογραφησεως ???

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι το line6 toneport ux8

Δεν ξερω τι εφφε εχει, εαν θελεις να βαλεις εφφε απο plugins θα πατησεις το

κουμπι που λεει monitor για να ακους και να ηχογραφεις τα plugins.

Επισης θα πας στο Nuendo divice setup, VSTaudiobay,και θα πατησεις την επιλογη direct monitoring  εαν την εχει η καρτα ηχου που εχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω ffmakis για την απαντηση.Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο αυτη τη στιγμη ειναι εαν μπορει να γινει ηχογραφηση με το usb καλωδιο.Οταν ρυθμισα το nuendo για τα δικα του asio drivers τοτε αναγνωρισε σημα το οποιο ακουγοταν με gain αλλα κατα την ηχογραφηση ηταν καθαρο και μονοφωνικο.

Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου