Προς το περιεχόμενο

Korg AX3000G


BARoN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη πεταλιερα και δεν εχω ευκαιρια να την ακουσω εδω στο Αργος..θα ηθελα αν μπορειτε οσοι την εχετε / εχετε ακουσει να postαρετε εντυπώσεις!Thx !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ την είχα παλιότερα και είναι άξια πεταλιέρα για την τιμή της. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις καλό ήχο τόσο για να στείλεις σε ενισχυτή αλλά και σε PA ή για direct ηχογράφιση. Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο με ενισχυτή ο ήχος της. Α και είναι και πολύ εύκολη στη χρήση οπότε δεν θα έχεις δυσκολία να τη μάθεις!

 

Αν τη χρειάζεσαι περισσότερο για ηχογράφιση στο pc κατ' ευθείαν στην κάρτα ήχου ή τέτοια φάση γενικότερα χωρίς ενισχυτή θα σου πρότεινα κάποια line 6 που είναι πιο μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Δες πχ το floor pod plus που είναι και στην ίδια τιμή με την korg ή δες και το απλό floor pod αν σου κάνει που είναι και πιο φτηνό  ;)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλωση βομβα απο εμενα που θα προκαλεσει ποικιλα σχολια (:P):η Κorg AX3000G ειναι ακριβως ιδια με την Vox Tonelab LE (εξαλλου οπως ολοι ξερουμε η Vox ανηκει στην Korg απο το 1992) και ας λενε οτι θελουν ολοι για τη λαμπα της τελευταιας (λετ δε γουορ μπιγκιν ;D).Επειδη την εχω δοκιμασει αρκετα πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ ποιοτικη και ευκολορυθμιστη πεταλιερα και με πολυ ωραιο ηχο,αξιζει τα λεφτα της 100%  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλωση βομβα απο εμενα που θα προκαλεσει ποικιλα σχολια (:P):η Κorg AX3000G ειναι ακριβως ιδια με την Vox Tonelab LE (εξαλλου οπως ολοι ξερουμε η Vox ανηκει στην Korg απο το 1992) και ας λενε οτι θελουν ολοι για τη λαμπα της τελευταιας (λετ δε γουορ μπιγκιν ;D).

 

Συμφωνώ κι εγώ! Την έχω παρατηρήσει την ομοιότητα, (εγώ είχα την korg και ο φίλος μου την tonelab  :P) φαίνεται εξ' άλλου και μόνο αν κοιτάξεις τα κουμπιά και τις επιλογές που έχουν πάνω!  :P

 

Επειδη την εχω δοκιμασει αρκετα πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ ποιοτικη και ευκολορυθμιστη πεταλιερα και με πολυ ωραιο ηχο,αξιζει τα λεφτα της 100%  ;)

 

+1  ;) Άντε τι περιμένεις με τόσα καλα λόγια?  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνει μια χαρά για μέταλ κι εγώ μέταλ παίζω, είχε απ ότι θυμάμαι κάτι us high gain amps κλπ που έβγαζαν υπερ αρκετό gain. Εξαρτάται βέβαια και από την κιθάρα σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα εγω παιζω Metal και η Tonelab LE ακουσα πως δεν ειναι για metal..Οποτε αφου μοιαζουν ουτε η korg ειναι για μεταλ..σωστα?

 

Kαλα αυτα του στυλ "η Τonelab δεν κανει για metal" κτλ δεν υπαρχουν...γιατι εχει επικρατησει η αποψη τωρα στο forum οτι η Tonelab δεν κανει για metal και το λενε ολοι σαν ποιηματακι δεν ξερω...ο κολλητος μου που εχει τη συγκεκριμενη Korg (γι'αυτο κιολας την εχω δοκιμασει αρκετα) κι αυτος metal παιζει και δεν εχει κανενα προβλημα οπως κι εγω δεν ειχα οταν τη δοκιμασα,μια χαρα γκαζαρια ειναι μη φοβασαι τιποτε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου