Προς το περιεχόμενο

Βάσεις synth


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά προτείνετε μια καλή βάση για πλήκτρα.Βασικά τώρα δεν έχω πολλέςς απαιτήσεις.Απλά θέλω να είναι στιβαρή, να μπορεις να παίζεις όρθιος, και να μπορεί να δέχεται δύο πλήκτρα,(το κάτω να μπορεί να είναι και 88άρι με ότι συνεπάγεται αυτό).Επίσης κάτι σημαντικό να μην θέλω να μην έχω πρόβλημα να βλέπω στην οθόνη του synth που βρίσκεται κάτω.Απόι οικονομικό θέμα δεν έχω πρόβλημα,απλά τό ζήτημα έιναι ότι την χρείαζομαι άμεσα.

 

Υ.Γ έψαξα για άλλο θέμα,θυμάμαι ότι έχει συζητηθεί αλλά δεν κατάφερα να το βρώ.

 

Ευχαριστώ εκ  των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες αυτη.........Ultimate AX-48B Apex.........περιπου στα 200€ κανει αλλα τ αξιζει....πολυ καλη....εγω εχω 3 οργανα πανω και ειναι πολυ σταθερη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ έχω αυτή

 

http://www.thomann.de/gr/km_18860_spider_pro_silber.htm

 

και είναι σούπερ...διπλή καί με άλλα 42 ευρώ γίνεται και τριπλή

 

http://www.thomann.de/gr/km_18866_auflagearmset_b_silber.htm

 

την έχει και ο Νάκας αλλά την έχει πιό ακριβά από τον Τόμαν

 

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11799

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή την είδα και εγώ που είπατε για τον νάκα απλά μου φαίνετα ότι το σύστημα κάτω θα πιάνει πολύ χώρο,και νομίζω την είχα δει στον νάκα και ήταν όντως πολύ σταθερή.Αυτό το πράγμα με τα τέσσερα ποδια  διαλύεται κάπως,ή παραμένει σταθερό?Επίσης στην συγκεκριμένη κόλλησα επειδή η κλίση είναι σταθερή για το δεύτερο.Είναι βολική αυτή η κλίση?

Κάτι τελευταίο όρθιος μπορείς να παίζεις με αυτή τη βάση ή είναι χαμηλή?

Για την άλλη την ultimate που λέτε που θα μπορούσα να την δώ,και απο πού θα την αγοράσω,γιατί το thomann θα αργήσει λογικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πόδια μαζεύουν όταν την κλείνεις.Ο χώρος που καλύπτουν τα 4 πόδια-βασεις είναι περίπου 60χ50 αλλά αυτό δεν νομίζω πως θα σε δυσκολέψει κάπου γιατί έτσι κι αλλιώς αυτός ο χώρος καλύπτεται από τα όργανα.

Την κλίση νομίζω πως την χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς.Δεν μπορώ να σού πω αν είναι ρυθμιζόμενη γιατί δεν θυμάμαι και θα πρέπει να βγάλω το όργανο από πάνω ::).Αλλα αυτό θα το μάθεις εύκολα απο το σαιτ τουςΤο ύψος των οργάνων ειναι ρυθμιζόμενο άρα μπορείς να παίξεις όπως θέλεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είπα ότι δεν χρείαζεται απλά δεν ξέρω αν είναι βολική η συγκεκριμένη ή αν θα χρειάζεται παραπάνω.Αλλά από την άλλη δεν έιχα βάση άλλη πριν οπότε δεν έχω συνηθίσει σε κα΄τι σε διαφορετική κλίση.

Όσο για το ύψος.Είναι ρυθμιζόμενο,αλλά μπορεί να φτάσει να παίζεις με δύο όργανα όρθιος.Από ότι μου φαίνεται γίενται γιατί έχει μέγιστο ύψος 1,3 μέτρα που έιναι μια χαρά,αλλά από την άλλη έχω αμφιβολίες γιατί μπορεί να πηγαίνει που μέσα και να εμποδίζουν τα πόδια κάτι που δεν το νομίζω βέβαια.

 

Τίποτα άλλο στο κλασσικό στυλ δεν παίζει?Γιατί παντού βλέπω να παίζουν με εκίνεες και αναρωτιέμαι μήπως είναι καλύτερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιά χαρά θα σε βολέψει και όταν παίζεις όρθιος.

Εκτός από το ύψος των βραχιόνων,ρυθμίζεται και το μήκος τους.Οποια και να πάρεις μιά χαρά θα είναι.Γιά αυτή τη δουλειά είναι φτιαγμένες.Τα πόδια δεν πρόκειται να σε εμποδίσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου