Προς το περιεχόμενο

(Synthesizer) Overexposure (Tα έσπασε ο μικρός)


giannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Το κομμάτι του "μικρού", ωραίο και ατμοσφαιρικό.

Αυτό που είπα παραπάνω είναι ότι δεν χρειαζότανε όλα αυτά για να το πετύχει. Χρησιμοποιεί το 1/10 των δυνατοτήτων του κάθε συνθ.

Μη τσιμπάτε με την υπεροπλία. Αυτά.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα διαφωνησω yameth, διοτι ενα πραγμα που μου εχει δειξει εντονα η συνεργασια μου με μουσικους, ειναι πως η επιλογη πολλων οργανων δεν εχει μονο "πλεονεκτικο" σκοπο, αλλα και ακουστικο. Ποσοι κιθαριστες δεν αλλαζουν μια κιθαρα κατα τη διαρκεια μιας  ηχογραφησης, ωστε να πετυχουν το αποτελεσμα που θελουν; Γιατι αυτο να ειναι και διαφορετικο για τους πληκτραδες;

 

Κι εγω πολλες φορες εχω αλλαξει tracks σε ηχογραφηση, γιατι ψαχνοντας 2 και 3 ωρες για να βρω εναν ηχο, καταληγω σε τελειως διαφορετικα οργανα. Και σε περιπτωση live, θα ειχα τη διαθεση να κουβαλησω το ενα οργανο που θα μου δωσει εκεινο τον ηχο που μπορει να ακουγεται στα αυτια ολων σαν κατι κοινο, ομως εχει το 0,1% διαφορετικοτητας.

 

..εκτος εαν τοσοι κιθαριστες, μπασιστες, ντραμερ, πληκτραδες, κλπ που εχουν γεμισει με διαμαντια τη δισκογραφια, κανουν τοσο μεγαλο λαθος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πρωτο κομματι ειναι ολα τα λεφτα....οτι πρεπει...το αλλο εμενα προσωπικα δεν μου ειπε τιποτα αλλα δεν εχει να λεει κατι αυτο.Ωραιος φιλε μου. ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Φίλε freemindgr κάνεις μια ελαφρά... γενίκευση.

Δεν έχω αντίρρηση στο τι να κάνεις τα λεφτά που σου περισσεύουν.

Πολλοί άλλοι που δεν έχουν την ηλικία γι αυτή την οικονομική άνεση, παίρνουν λάθος μήνυμα. Η δημιουργικότητα δεν εξαρτάται από πόσα συνθεσάιζερ έχεις. Αν έχεις ένα καλό, (κι ο "μικρός" έχει περισσότερα από ένα για να παίζει με το VCF!) μαθαίνεις να το προγραμματίζεις και δεν αγοράζεις άλλα μπας και σου κάτσει κάποιο preset. Εξ 'αλλου γι αυτό λέγονται synthesizer.

 

Τώρα θα μου πείς... άλλος ο ήχος από τις διαφορετικές τεχνολογίες σύνθεσης ήχου (Passive, FM, Additive, Physical modeling, το Sampler). Αλλά παρά το γεγονός ότι είναι έτσι, μόνο σε αυτή τη βάση θα δεχόμουν περισσότερα από ένα - δύο όργανα, αλλά και για λόγους πολυφωνίας. Oι δυνατότητες ενός σημερινού Workstation φτάνουν και περισσεύουν για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με το παραπάνω δείγμα. Αρκεί να ξέρεις πως λειτουργεί.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου