Προς το περιεχόμενο

καιρος για σκαφος


blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστω κυριοι.Δεν μου φαινεται περιοριστικος ο 1 μαγνητης,αλλα αχρειαστος ο 2ος :)

 

κωστλακη παλι θα γραψω κλιπ βοιωτίας με χοτ λικς που εμαθα στη βασικη εκπαιδευση και θα κλαις.ριγκαρντς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μεγειές και από μένα!!! :)

 

Δεν μου φαινεται περιοριστικος ο 1 μαγνητης,αλλα αχρειαστος ο 2ος :)

Exactly. Και έχεις το καλό ότι είναι και floating.

 

Για τις epiphone διατηρω τις επιφυλαξεις μου οσον αφορα στην αναγνωρισιμοτητα τους,επιμενω να πιστευω οτι το ονομα δινει ενα μεγαλο ποσοστο στην τιμη τους,χωρις να διαθετει το ιδιο το ονομα τα απαραιτητα προσοντα (κρινοντας απο την ακουστικη μου και συγκρινοντας με αλλες αντιστοιχης τιμης).Θεωρω μαλιστα οτι μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια θα εχει και η hagstrom (ολοι εδω μεσα τουλαχιστον παραδεχονται οτι ειναι η πιο ομορφη και ειναι και η πιο ακριβη σαν καινουρια).

Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να κοστίζει μία Epiphone 800 ευρώ λόγω ονόματος και η αντίστοιχη Hagstrom 500. Το ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και έχεις το καλό ότι είναι και floating.

 

Γιατί είναι καλό; Μπορείς να τον μεταφέρεις για να πετύχεις τον ήχο που θες;

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί είναι καλό; Μπορείς να τον μεταφέρεις για να πετύχεις τον ήχο που θες;

Όταν ο μαγνήτης είναι floating - και τα volume/tone στο pickguard - υποτίθεται ότι το top μπορεί να πάλλεται πιο ελεύθερα γιατί δεν φέρει μεγάλη μάζα. Οπότε ο ακουστικός ήχος βελτιώνεται κάπως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αγόρασα πριν 1,5 χρόνο μια Epiphonne Sheraton II.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος,με μία μικρή ίσως ένσταση για τα ποτενσιόμετρα (το ένα μου βγάζει θόρυβο)

Βέβαια εξαρτάται και τι θέλεις να παίξεις.Ας πούμε εγώ παίζω Blues και μου άρεσε πολύ ο ήχος και το μπράτσο της κιθάρας

και σε σύγκριση με κάποια άλλα σκάφη που δοκίμασα νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή αγορά.

Βέβαια αυτή είναι προσωπική μου άποψη και χωρίς να έχω και κάποια ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία ούτε παικτικά αλλά ούτε και σε εύρος και γκάμα οργάνων που έχω δοκιμάσει.

Όσοι γνώστες έχουν δοκιμάσει το όργανο ας μας πουν την άποψή τους(θα ήθελα κι εγώ να ακούσω κάποια σχόλια για το όργανο αυτό)

 

Υ.Γ. Μεγάλο ρόλο παίζεο και ο ήχος που θες να έχεις.Προσωπικά ο "μουντός" (muddy) ήχος που βγάζει η Sheraton μου αρέσει πολύ

I Am The Lizard King...I Can Do Anything

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα ψήνει σε δίνω την HJ600 για αυτη που λες.Εχει κ 2 μαγνήτες :P

Τι να κλάσει η δικιά σου με τον ενα μπροστά σ'αυτη.Η δικιά μου ειναι προσεγμένη κ μπαίνει με καλώδιο μονής κατεύθυνσης κ βγάζει καλύτερο ήχο και γυαλίζει περισσότερο κ την καθαρίζω και τακτικά και εχει πάνω κ χορδές παλαμάρια και ειναι μαθημένη και τρώει και σκαμπίλια και δεν λεεει τπτ και εχει και χαμηλό άξιον και την παναγίας τα μάτια.

 

Σε πείθω?

 

Υ.Γ.Ολα τα σκαφάκια της κατηγοριας εχουν τον ιδιο ήχο και ειδικά στον harley davidson που θα την βάλεις άσε θα σε λεγα να πάρεις και καμμια viking 2 που ειναι κ πιο vintage σε εμφανιση και μια καινουρια εχει περιπου 300 ευρούλια.Ηχάρα θα χεις παλι με λίγα λεφτα και οργανο που προσπαθει να ανεβάσει πωλήσεις κ δεν πουλάει ονομα αλλα υλικό.(Αυτο ειναι κ ενα συμπέρασμα που εχει ειπωθει εδω περα, οπως κ να χει η hagstrom με εχει τρελάνει απο ήχο μαγνήτη κ πιασιμο.Προσφατα επαιξα αρκετή ωρα με μια washburn τύπου Gibson L5 κ ακουστικά ήταν καληνύχτα αλλα ο μαγνήτης της ήταν μαπα.Ομως η χορδή ηταν σαπιο10ρα κ σκουριασμενη roundwood οποτε το τεστ ειναι πολύ υποκειμενικό.Κόστος 900 ευρώ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε ποντικομαμή μην το παρεις το σκάφος μονο για καρατζάνγκου.Παιζε κ τον οτολίβ κ τον μπλού μποσανόβα και τον και τι έγινε.Ξέρς εσυ ανατριχιάρικο κουνάβι του στρατού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποιον harley ρε χτέσουρα?εχω και proJr (tweed παρακαλω με πιο καλο ηχο στο μάτι).

 

Η κιθαρα ειναι κουκλα,ο ηχος της μ'αρεσει τρομερά (όχι μόνο για τζαζ,αλλα και για τα υπολοιπα μη βρωμικα που παιζω) και αυριο που θα τις περασω 12ρες φλατ θα προσπαθησω για κλιπς και φωτος.

 

@spy:Δεν διαφωνω γιατι δεν εχω την απαραιτητη εμπειρια ,ειδικα σε hollow Κιθαρες.Η γνωμη μου εχει βασιστει 100% στην εμπειρια μου απο την αγορα ακουστικής κιθάρας,οπου θεωρω οτι υπαρχει πληθώρα καλύτερων οργάνων σε όλες τις κατηγορίες τιμών της epi (tanglewood,cort,seagull κλπ).

Διατηρωντας αυτη τη θεση για τις ακουστικές,την εχω ενισχυσει βλεποντας κακοτεχνιες σε epiphone hollow που εχω πετυχει και εχω ψιλοπαιξει σε καταστηματα.Μπορει να εχει τυχει ετσι,αλλα εχω 2 περιπτωσεις κακοκομμένων nut και τάστων,ατέλειες στο βαψιμο και αθλιου setup τα οποια (εκτος του τελευταιου) δεν εχω συναντησει πουθενα σε οργανο ανω των 450€.

Φυσικα ολα αυτα διορθωνονται (εκτος του βαψιματος) ,αλλα η εικονα που εχω παρει ειναι οτι η epi εχει δεσει τον γαιδαρό της ως "κατι σχετικό με gibson" ,κατι που με ενοχλει και με  κανει να εχω προσωπικο προβλημα μαζι της ;D ;D

 

YΓ.για να μην ειμαι αδικος,ειχα φιλοξενησει την epiphone sheraton του electric wizard για ενα απογευμα και την ειχα βρει μια πραγματικά καλή κιθάρα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τις ακουστικές Epiphone έχω ακούσει κι εγώ τα χειρότερα. Για τις ηλεκτρικές έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λες για τα θέματα setup, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι άλλες κιθάρες της ίδιας κατηγορίας έρχονται σπίτι σου κουρδισμένες (βλ. περιπέτειες Trigga).

 

Αυτό που θέλω να πω (δεν απευθύνομαι σε σένα εδώ) είναι να μη βγάλουμε τις Epiphone σκάρτες επειδή είναι obvious επιλογή (και η φίρμα μας θυμίζει λίγο cyberjohnnys και 16χρονο μεταλάκι) και τις Hagstrom deal of the century επειδή γεμίζει το στόμα μας όταν λέμε το όνομά τους (και το promotion περιέχει Frank & Dweezil Zappa).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι,εχεις δικιο σε αυτο.

Ειδικα για τις hagstrom,δεν εχω ιδεα,αφενος επειδη την πηρα μεταχειρισμενη και αφετερου επειδη οπως εχω ξανα-αναφερει δεν εχω επαφη με τα οργανα αυτα και ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλή,απλα εμενα μ'άρεσει πολύ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου