Προς το περιεχόμενο

Tonerider : Γνωμες, αποψεις , σχολια και οτι αλλο ξερετε για αυτους.


jacob26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια παιδια και ενω συνεχιζω το ψαξιμο για το ποιους μαγνητες να βαλω στη strat ακουσα ( βασικα μου ειπαν σε αυτο το site) για τους tonerider  θα ηθελα λοιπον να μου πειτε διαφορες γνωμες και επισης αν εχουν διαφορες ποιοτικα σε σχεση με τους fender ( ουσιαστικα να μου πειτε αν οι tonerider αξιζουν για να παρω τετοιους ή να παρω τους fender  για καλυτερα .επισης, αν η fender εχει πιο ακριβες τιμες μονο επειδη εχει το ονομα και αν οι tonerider ειναι καλοι ή επειδη ειναι φθηνοι ειναι της πλακας ).Ευχαριστω και παλι .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά φίλε μου είναι ότι ποιο τίμιο στα λεφτά του δηλαδή ποιοτητα ήχου σε σχέση με τα χρηματα που δίνεις...έγω του έχω ...είχα  πάνω στην κιθάρα μου τους vintage και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...και πραγματικά τους έβγαλα διότι είμαι στοκαρισμένος με την κιθάρα του Gilmour και βρήκα το set μαγνητών 50CS+60CS+SD και το πραγμα αγριεψε τότε...πολύ βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Ενω με τους Tonerider μια χαρά και σχεδόν ησυχα.....Απλα για να ολοκληρωσω εβαλα Kinman 266€ και εδεσε....και πονάει πονάει και πόνος δεν περνάει  :'( :'(

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω τους tonerider pure vintage , και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. ειναι αρκετα χαμηλης εξοδου και εχουν πολυ ωραιο ηχο τονιζοντας τα χαρακτηριστικα της κιθαρας.

για τα δικα μου γουστα , χρειαστηκε να τους "ψηλωσω" λιγο ωστε να ψιλο"αρπαζουν" καλυτερα και ειμαι ευχαριστημενος. στην 1η ευκαιρια ομως θα δοκιμασω και αλλους συνδυασμους.

χεχε 8)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Surfari Set - TRS5

A reproduction of 54 strat tone, with calibrated windings.

Just like the original 1954 and 1955 strats, Surfari pickups are made with Alnico III magnets - offering nice sustain and a bright, warm, compressed attack. Note: This set is NOT a low output set - these pickups have all the presence and clarity that players demand.

Tone Guide: Bright and Clear, perfect for surf guitar fans!

Resistance: 5.95k neck, 6.1k mid, 6.3k bridge.

RWRP for hum-cancelling in notch positions.

 

Άψογοι, πεντακάθαροι, ποιοτικοί, πάμφθηνοι....

Άμα κοστίζαν 200+ Euro θα έκαναν ουρά οι αγοραστές.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...

 

Εγώ έχω τους classic blues!ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι στα χρήματα που έχουν οι tonerider παίρνεις ότι καλύτερο και ποιοτικό!Αν σκεφτείς δε ότι ενα σετ με 3 κάνει όσο ένας fender μόνος του θα σου πρότεινα να πάρεις για δοκιμή και αν δε σου αρέσει...εδώ είμαστε και εμείς  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξτε και λίγο στο φόρουμ, δεν βλάπτει... πάνω δεξιά κλικ στο μεγεθυντικό φακούλι. Ακόμη και ο ΙΔΙΟΣ ο Αντρίκος που τους φτιάχνει έχει ποστάρει. Μέρσι. Μερσί.  :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω βαλει πολυ προσφατα τους Classic Blues και μαλιστα αγορασα ολο το pickguard κολλημενο με μαγνητες ποντεσιομετρα κλπ απο εδω: www.pickersparts.com

Κανουν πολυ καλη δουλεια αλλα να ξερεις ειναι πολυυυυυυυυ αργοι!

Anyway, οι μαγνητες μ αρεσαν πολυ και αν μη τι αλλο ειναι παμφθηνοι! Ειναι boutique ποιοτικοι αλλα κοστιζουν πραγματικα πολυ λιγο και κατα την γνωμη μου υστερουν παρα πολυ λιγο σε ηχο κ ποιοτητα σε συγκριση με fender custom shop. Χθες τους επαιξε κι ο κιθαριστας μας σε Marshall full λαμπα - επαθε πλακα!

Αν θες δες (και ακου) κι εδω: http://www.noiz.gr/index.php?topic=164360.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα κοστίζαν 200+ Euro θα έκαναν ουρά οι αγοραστές.

 

ακριβως,το γεγονος οτι φτιαχνονται στην ΚΙΝΑ (αλλα απο εμπειρο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ "τυλιχτη" ;D) τους κανει ...απελπιστικα φτηνους...

 

 

μη ξεχνας οτι μιλαμε για...μαγνητες κιθαρας οχι για ...διατημοπλοια οποτε μη μασας με τα περι...ποιοτητας κατασκευης..ο μαγκας φτιαχνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ποιοτικους (ισως και καλυτερους) μαγνητες με ΟΛΟΥΣ τους high end κατασκευαστες.

 

Προσωπικα πιστευω οτι ο ΜΟΝΟΣ που φτιαχνει....λιιιιιγο καλυτερους vintage style μαγνητες για TELE ειναι ο Lindy Fralin & οτι τα strat set του ειναι ΙΣΑΞΙΑ & καλυτερα απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ strat set εχω ακουσει  (αν βεβαια μιλαμε για low output vintage style Fender ηχο) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω βάλει ένα set Alnico IV PAF στην Les Paul Standard μου.Καλοφτιαγμένοι μαγνήτες,και το wax potting τους είναι της προκοπής .Τους δοκίμασα σε ένα JCM800 και σε ένα Crate Powerblock.Και στις 2 περιπτώσεις είχαν πολύ ισορροπημένο ήχο,γλυκά πρίμα και καθαρά μπάσα.Διατηρούσαν τη "Vintage-ίλα" τους αλλά μπορούσαν να ανταποκριθούν και σε αρκετο overdrive.Βέβαια,δεν δοκίμασα να παίξω με *πάρα* πολύ γκάζι-ειδάλλως θα είχα πάρει και άλλους μαγνήτες  ;)

H μόνη προσθήκη από μέρους μου ήταν ένα ζευγάρι Orange Drops,γιατί έχαναν αρκετά πρίμα όταν χαμήλωνες το volume.

Συνιψίζοντας,σίγουρα δεν είναι το ίδιο καλοί με ένα σετ WCR που είχε ο Takis,αλλά για τα λεφτά που κάνουν είναι instant winner-πολύ καλύτεροι από τους 498T και 490R που φορούσε αρχικά η κιθάρα και λιγότερο κομπρεσσαρισμένοι από τους Seymour Duncan '59 και Custom5 που φορούσε πριν.

Occam's razor makes the cutting clean.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως οι μαγνητες της ηλεκτρικης κιθαρας δεν ειναι κατι το τοσο πολυπλοκο. Με εξαιρεση μερικους τραγικους μαγνητες σε budget συνηθως κιθαρες (που εσκεμμενα φτιαχνονται τραγικοι λογω μαρκετινγκ) οι περισσοτεροι branded μαγνητες ειναι πολυ καλοι. Απο εκει και περα το μονο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν σου αρεσει ο ηχος τους, πραγμα που μπορει να συμβαινει τοσο σε πανακριβους (και hyped μαγνητες) οσο και σε φθηνοτερους.

 

 

Παντως μεχρι στιγμης εγω (μετα απο παρα πολλες δοκιμες) εχω βρει τον παραδεισο (για strat) στους Fralin vintage hots, Duncan SSL1, kai fender cs69

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου