Προς το περιεχόμενο

Καλές ψείρες;;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω παλικάρια μου ψείρες, για να ακούω μουσικούλα από το laptop και κανα ipod όταν ξαναγοράσω......... Θα ήθελα κάτι σχετικα καλό και προφανώς μη δώσω ένα κάρο λεφτά.... ΑΛΛΑ σκέφτομαι, μια και διαβάζω στη βιβλιοθήκη στο πολυτεχνείο αυτές τις μέρες....... υπάρχει κάτι κλειστού τύπου, μην ενοχλώ τους γύρω μου...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχοντας λιώσει 6 χρόνια το mp3 player και χαλάσει πολλά ακουστικά θα σου πρότεινα τα philips she 2850. Βγάζουν πολύ καλό ήχο, καί είναι αρκετά φτηνά. Στα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά θα τα βρείς γύρω στα 8-9 ευρώ.Το μόνο κακό είναι ότι έχουν λεπτό καλώδιο και κόβονται σχετικά εύκολα αν τα βάζεις στην τσέπη/στην τσάντα/τα τυλίγεις πολλές φορές τη μέρα. Αν θες κάτι ακριβότερο και πιο αξιόπιστο θα πρότεινα sennheiser.

 

Πάντως εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να παίρνω τα philips, και κάθε 4-5 μήνες που χαλάνε να παίρνω άλλα. Ούτως η άλλως 8 ευράκια έχουν και έχω συνηθίσει τον ήχο τους.

 

Βέβαια σκέψου ότι τα λιώνω καθημερινά, αν τους φερθείς όμορφα μπορεί να σου κρατήσουν αρκετά  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχα, σωστή λογική.... αλλά δεν είναι closed ε; :( Είδα κάτι σε closed σε akg......! Παίζει και σε senheiser? Βασικά τα ψάχνω και μόνος μου, απλά θέλω γνώμες.... βασικά.... είναι σίγουρα οκ για το αυτί να χρησιμοποιείς in-ear? Ελπίζω να μη δημιουργούν προβλήματα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα καλύτερα που εχω δοκιμασει ειναι τα Sennheiser που κυκλοφορουν (γυρω στο 13ευρω)....Βεβαια ειναι λιγο γκουμουτσοειδή και για να κατσουν καλα στο αυτί πρέπει να βαλεις τα βαμβακακια (τα οποια η εταιρεια δεν δίνει μαζί με τα ακουστικα  >:( >:( ), αλλά εχουν πολύ καλή ευκρινεια...

 

 

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιας και το ανοιξατε το θεμα για λυστε μου την απορια....

ποσο καλυτερα μπορει να ειναι κατι ακουστικα ψειρες που κοστιζουν ανω των 100 ευρωπουλων?.....και γιατι να δωσει καποιος τοσα λεφτα....?

ακομη και επαγγελματιας δεν βολευεται με αυτα που αναφερατε?

 

2+2=5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16280.png

 

Παιδιά εγώ αγόρασα εδώ και καιρό τα παραπάνω και αν και creative είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ειναι άψογα ηχητικά, μόνο μείον το ότι έχουν λίγο απο αυτό το μπάσο που βρωμάει creative από χιλιόμετρα. Αψογα. 35 ευρώ έχουν εδώ απο όσο ξέρω...

 

http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2005/12/12/Creative-EP-630-Headphones/p1

http://luminar.wordpress.com/2007/08/17/creative-ep630-earphones-review/

http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/creative-ep-630-headphones/4505-6468_7-31736905.html

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...το μπάσο τους "βρωμάει Creative από χιλιόμετρα";;!;!;; Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

 

 

Μενέλαε έχω δοκιμάσει πολλές για χρήση φορητών mp3 players κλπ κλπ. Αφού θες μόνο "ψείρες", θα σου πω δυο προτάσεις στις οποίες έχω κατασταλάξει: σε μη θορυβώδη περιβάλλοντα, τα ΑΚG K14P.

 

Σε θορυβώδη περιβάλλοντα (μετρό, αεροπλάνα κλπ) τα Κοss Plug. Aυτά έχουν το πλεονέκτημα ότι επειδή "σφηνώνονται" στο αυτί απομονώνουν όλους τους γύρω ήχους (εκτός αν θες να δώσεις μια μικρή περιουσία για ενεργά noise cancelling). Eπίσης σαν πλεονέκτημα, έχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής (σου μιλάω εκ πείρας ότι αν χαλάσουν κι έχεις κρατημένη την απόδειξη, σου δίνουν καινούργια - τζάμπα ακουστικά για πάντα, δλδ), δεν σου πέφτουν κάθε λίγο και λιγάκι από το αυτί (πολύ σπαστικό) και η απόδοσή τους στα μπάσα, στα χαμηλομεσαία και στην στερεοφωνική εικόνα είναι εντυπωσιακή.

 

3 μειονεκτήματα: αν τα τραβάς από το λεπτό τους καλωδιάκι θα σου χαλάσουν γρήγορα, λόγω του "σφραγίσματος", αν κάνεις μια απροσεξία με το volume και ανεβεί απότομα μπορείς να ΚΟΥΦΑΘΕΙΣ, και επίσης τα πρίμα τους είναι κάπως ασθενικά (για αυτό και το mp3 player μου παίζει πάντα στη ρύθμιση "treble booster", και το κακό διορθώνεται).

 

 

 

 

Εdit: αν θες να δεις την κορυφή (έτσι λένε) στα λεγόμενα "ear canal headphones" (ο τύπος του Plug, δλδ) τσέκαρε:

http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/SEModels/us_pa_se530_content

http://www.m-audio.com/?do=products.main&ID=e81772edd4dab5b34500853a5e381376

(γύρω στα 400 ευρώ το καθένα - ειδική τιμή για σένα επειδή μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

l153123.jpg

Χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και καιρό της Koss, το μοντέλο Plug, τα έχω βρει στη στοά Φέξη 25 ευρώ αλλά με λίγο ψάξιμο τα βρήκα και αλλού με 20. Πολύ ικανοποιημένος. Έχω δοκιμάσει δύο μοντέλα, το ένα λευκό, με λίγο αίσθηση "ψεύτικου" μπάσου που όμως το συνήθισα γρήγορα και δεν με ενοχλούσε κι αυτό της φωτογραφίας που ήταν πολύ καλύτερο.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετώπισα με τον Bloody_sunday και μου τα αντικατέστησαν αμέσως (έχω την εντύπωση πάντως πως το "εφ' όρου ζωής" έγινε πλέον ετήσια εγγύηση -τουλάχιστον για την Ελλάδα... :( )

 

Constant Shallowness Leads To Evil

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ στο site της εταιρίας πάντως λέει ακόμα Lifetime warranty. Πού τα βρίσκω Αθήνα αυτά (με 20€ ;D);

 

Και ποιο μοντέλο να πάρω τελικά; Πώς τα ξεχωρίζω;;  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο που κοίταξα στο google, στο e-shop έχουν τα άσπρα πλαστικά με 17,5 και στο site της expansys τα μεταλλικά με 19,5 ευρώ. Δεν ξέρω ο skroutz τι δίνει (απ΄ότι είδα σε ένα προηγούμενο τόπικ δίνει πολύ καλές τιμές). Από μαγαζιά, το μόνο που ξέρω είναι στην Αθήνα στην στοά Φέξη στην πλατεία Κάνιγγος.

Constant Shallowness Leads To Evil

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου