Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία #8 - Πτώση τάσης


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 173
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

 

 

Μετά από μεγάλη προσπάθεια (το γνωρίζεις πως έχω αγοροφοβία) κατάφερα και ανηφόρησα προς Αγία Παρασκευή να συναντήσω μέλη της υποχόνδριας φράξιας του www.noiz.gr . Η ονομασία και μόνο του ζυθεμπορείου με το όνομα “Μωροί Μάγοι” έπρεπε να με προετοιμάσει για τα μελλούμενα. Εισέρχομαι στο χώρο που είχε ανακοινωθεί και αντικρίζω σύναξη μουσικών με σοβαρή και κατανυκτική την περιρέουσα ατμόσφαιρα. Δια να καταλάβεις αγαπητό ημερολόγιο. Ως έμβλημα, προς αναγνώριση μην τυχόν και χαθεί κανείς και δεν τους συναντήσει (που τέτοια τύχη) είχαν σε περίοπτη θέση, αμερικανικής κατασκευής ερυθρό έγχορδον που πλέον δεν ήτο τέτοιο. Το είχαν μετατρέψει σε πληκτρόφωνο και οπως έμαθα αργότερα μόλις το είχε παραλάβει ο ιδιοκτήτης του και με χαρά το επεδείκνυε (το πληκτρόφωνον) . Με καλωσόρισαν ως πάλαι ποτέ μάγιστροι και με ηνάγκασαν σε δοκιμασία αποδείξεως, ότι όντος είμαι μουσικός και όχι παπαράτσος που ώς σκοπό είχε την δημοσιοποίηση της συνάξεως σε μη ευνοούμενα μέλη της μασωνίας των.

Εν αρχή με ηρώτησαν πόσες είναι οι νότες. Κόκκαλο εγώ. Απ'τήν αρχή στα δύσκολα; Σίγουρα ήταν ερώτηση παγίδα. Την καθυστέρηση μου να απαντήσω την θεώρησαν αδυναμία μου. Και εν χωρώ με κατέκλεισαν με παρεστιγμένα τέταρτα ,πεντατονικές, λυδικές, οφ τέμπο, ρε ίσου και χαμπάγκερς. Πολλές οι άγνωστές λέξεις. Θα με έπαιρναν τα κλάμματα. Ευτυχώς που ένας καλός άνθρωπος με πλησίασε και  μου έδωσε να δω την συσκευσία δώρου που κρατούσε και περιείχε ένα εφέ κιθάρας (νομίζω, ήμουν και ζαλισμένος). Αντριωμένος διάβασα τι έγραφε το εφέ “Octaver Behringer”. Σίγουρα είπα κάτι κακό, γιατί, όλοι μαζί άρχισαν να σταυροκοπιούνται (οι χριστιανοί, γιατί υπήρχαν και βουδισταί). Φώναζαν ήπαγε οπίσω μου και κάτι τέτοια. Κάποιος ψυθιριστά (τον άκουσα, είμαι σίγουρος σου λέω) έλεγε και ξαναέλεγε  “Συγχώρα τον, δεν ξέρει Leo , συγχώρα και εμάς που τον ακούμε”.

Έλεγα, κάποια στιγμή θα τελείωνε η δοκιμασία, όλες τελειώνουν κάποτε.

Θα πρέπει αγαπημένο μου ημερολόγιο να σου αναφέρω πως μαζί τους συνέτρωγαν και οι συμβίες των. Ως έχων πλουσία την κόμη και εγώ, είπα να συνομιλίσω με τις κοπέλες της παρέας. Δε μπορεί είπα θα έβγαλε ο Χόντος καμιά νέα λοσιόν μαλακτικό και σαμπουάν μαζί. Κάποια θα το έχει χρησιμοποιήσει να μάθουμε και εμείς. Ψύχος. Εκεί να δεις.

Οι noizholics είναι μουσικαράδες . Θέσφατον . Για να σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο ποταπός φέρνουν τις γυναίκες τους, που έχουν τελειώσει γαλλικά και πιάνο αλλά στο πιάνο είναι μαέστρες.

Και μένω άφωνος ημερολόγιο μου. Δε με χώραγε ο τόπος. Ευτυχώς που έπαιζε καλή μουσική, είχε και καλές μπύρες.

 

Θεωρώντας πως έχει τελειώσει η δοκιμασία ( πόσο να μου κάνουν άλλο πλάκα, μάλλον καταντούσε βαρετό) είπα να κάνω τουνόασ μπέτε. Εμβόλιμα, παρείσφρησα σε πηγαδάκι έτερων θορυβόφιλων και προσπάθησα να γίνω φιλικός και δημοσιοσχετίστας (ξέρεις P.R στα ελληνικά). Λάθος η επιλογή. Εκεί να ακούσεις. Η τακτική πλέον να με ταπεινώσουν ήταν διαφορετική. Τεχνοκρατική η φύσις της συζητήσεως. Εκεί να γράψεις άγνωστες λέξεις ημερολόγιο μου. Υπεροδήγηση τρανζίστορ, πουσπούλ (σκυλί δεν είναι αυτό ; ) θριντιπιτιπί, γκέιν(αυτό στα γαλλικά δε σημαίνει χαρούμενoς ; ), φάζ, μοντουλέιτορ, βι εστί (έχει σχέση με το τραβεστί; ) και κάτι τέτοια. Να σου πω μάλλον για μένα λέγανε σε άλλη γλώσσα (είναι αλήθεια πως είναι παιδιά του κόσμου, ξέρουν ξένες γλώσσες). Δε μου το βγάζεις από το μυαλό. Αυτό το γκέιν με το βιεστί παρέα μάλλον βρισιά είναι. Τι να σου πω με πήραν πάλι τα κλάματα. Παρήγγειλα πάλι, να πνίξω τον πόνο μου. Και οι ποταποί τι μου κάνανε ημερολόγιο μου;

 

Σε συνεργασία με τον δισκοτζόκεϊ βάλανε επιλογές ασμάτων γνωστών ροκ τραγουδιών (ναι ναι αυτά του σατανά , ουου σιξσιξσίξ) που τα έπαιζε γκάιντα. Με τα πρίμα στο 11 και τα ευαίσθητα αυτάκια μου να ακολουθούν σε αντοχές την ως τώρα ψυχοσύνθεση μου. Άσε  βάρβαρα πράγματα.

Βέβαια οσο πέρναγε η ώρα, τόσο και ανακάλυπτα, πως ανάμεσα σε αυτή την τόσο σφιχταγκαλιασμένη παρέα, φανατικά, προσηλωμένη στη σωστή μουσική, υπήρχαν έριδες. Ψιθυριστά και με προδοτικό τόνο έσφιγγαν τα χέρια φίλοι προσκείμενοι στον Βασιλά Kerry και στον προ Χρηστού πλούσιο στρατηγό του(Kerry King and his B.C  Rich, Marshall, αυτολεξεί). Μάλιστα κάτι άκουσα για ανατροπές σε έναν σταθμό στην Καστοριά. Δε μου λές ημερολόγιο μου, υπάρχει σταθμός Τελεκαστοριά ; Όπως είχε παλιά ο Καρατζαφέρης το Telecity; Γιατί λέγανε οι προβοκάτορες συνέχεια για Ρεήσιου και Τελεκαστόρια και το 1952 εκείνο, το 1959 το άλλο και θα σου δώσω ένα μανίκι...  ( συγχώρα με Θεέ μου, λόγια είναι αυτά από άντρα σε αγόρι ; ). Α-πα-πα δυσκολεύτηκα. Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να έγινε κανένα κακό το '52 και ξανάγινε το κακό το '59 και μάλλον εμπλεκόταν κανένας καλόγερος Ρεήσιος (πως λέμε Παήσιος). Με αυτά και άλλα ανομολόγητα πέρναγε η ώρα. Νομίζεις πως ησύχασα ημερολόγιο μου; Λάθος μέγα.

Θέλαν με έμμεσο τρόπο οι άνανδροι να μάθουν και άλλα για εμένα , να με φακελώσουν. Ξαναέβαλαν τον υποχθόνιο συνεργάτη τους τον δισκοτζόκεϊ και νάσου οι Βαλκυρίες. Που δεν είναι καθόλου για κυρίες, αν το βόλιουμ είναι ακόμα στο 11, και χρειάζεσαι πολλά βάλιουμ να αντέξεις . Σοκαρισμένος εγώ, που να αρθρώσω λέξη, και να ρωτούν, τι δεν σου αρέσει ο Βάγγνερ; και να ματαρωτούν κλείνοντας το μάτι, μήπως σου αρέσει ο Τσαϊκόφσκι; Και να βαράνε οι Βαλκυρίες και να με παίρνουν πάλι τα κλάματα...........

 

 

 

 

 

Ντρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.........το ξυπνητήρι.

 

 

Αι στο καλό όνειρο ήτανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αι στο καλό όνειρο ήτανε.

 

Νομίζεις;

 

Πάντως έπεσα από τα σύνεφα με εσάς αγαπητέ. Λόγω nickname (και μόνο) σας περίμενα με λαμέ σακκάκι και ξυρισμένο κόντρα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Jasemeister περιμενουμε το καθιερωμενο βιντεο, να δουμε τι χασαμε :P

 

τσερεμόνη, όχι αλλο οπτικο υλικο! (θα γινουμε ρομπες παλι)

 

ελάτε στην επόμενη (#8.666?) !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια πράματα! εγυηση, ποιότητα, απόδοση. Πολύ γούσταρα. Και ούτε με έπιασε η αστυνομία, οπότε όλα καλώς. Πάμε για την 8.666. Ο τσερομόνης θα μεριμνήσει. Τον εμπιστευομαι αυτόν τον άνθρωπο.

 

 

Bzzzzzzzzz to all! ;D ;D ;D

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρητίκαρος ρε!!!  ;D ;D ;D Ανωγειανός!

 

Ωρε σύντεκνε, κουζούλεψε, ωρέ, το τσερβέλο σου; Ίντα να κάμ' γώ στην τράπεζα, ωρέ; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου