Προς το περιεχόμενο

yamaha mo6 i korg m50? Πιο προτείνετε για αρχικό synth.?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας παιδιά μολις έκανα εγγραφή και έχω ενα σημαντικό πρόβλημα.Μετά απο πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε 2 synth.(ειναι το πρώτο μου αν και έχω κανει 6 χρόνια σε ωδείο αρμόνιο δεν γνωρίζω απο synth).Στο m50 kai mo6.Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε γιατι είμαι στα χαμένα? ευχαριστώ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ένα είναι ένα υπερβολικά απλό εργαλείο με πολύ καλούς ήχους (από τη σειρά Motif) και κάποιες πάρα πολύ βασικές synth λειτουργίες.

Το άλλο είναι ένα κανονικό workstation, λέγεται ότι έχει εξαιρετικό ήχο για τα λεφτά του και σίγουρα είναι πολύ πιο πλήρες σε δυνατότητες.

 

Φυσικά οι διαφορές τους είναι εύλογες αν σκεφτείς ότι μιλάμε για διπλό κόστος του ενός σε σχέση με το άλλο. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάς για το M50, δεν πιστεύω ότι υπάρχει σύγκριση. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά ίδιες δεν είναι οι τιμέςτους? και επίσης ειναι τόσο σημαντική η έλλειψη sample player kai  στα 2?

Sorry, μέσα στη βιασύνη μου νόμισα ότι μιλάς για το Yamaha MM6 αντί για το MO6. :-[

Σβήσε όσα είπα στο παραπάνω post, το MO6 είναι κι αυτό ένα πολύ καλό workstation, με επίσης εξαιρετικό ήχο.

 

Το μειονέκτημά του σε σχέση με το M50 είναι ότι είναι ήδη αρκετά χρόνια στην αγορά και η σειρά στην οποία βασίστηκε η κατασκευή του (τα Motif ES) έχει καταργηθεί, άρα ίσως να πλησιάζει και η ώρα του MO6. Αντίθετα, το M50 είναι ολοκαίνουριο, θεωρητικά κουβαλάει την τελευταία τεχνολογία και έχει σίγουρα περισσότερο μέλλον.

Πέραν αυτού, είναι και τα δύο πολύ καλά όργανα, you can't miss με κανένα από τα δύο! ;)

 

Η σημασία της έλλειψης του sample player εξαρτάται καθαρά από αυτά που θέλεις να κάνεις και να παίξεις. Αν απλώς θέλεις καλούς all-around ήχους για να παίξεις σε μια μπάντα, μάλλον δεν θα σου χρειαστεί και πολύ ένα sample player γιατί και τα δύο έρχονται με πολύ έτοιμο υλικό.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι δίνεις παίρνεις το αν αξίζει ένα όργανο η όχι είναι γούστο του καθένα που αγοράζει ένα όργανο έτσι πιστεύω .

Αν ρωτήσεις και για άλλα όργανα ο καθένας θα σου πει τι πιστεύει προσωπικά οπότε δεν θα βγάλεις άκρη γνώμη μου είναι να ακούσεις να παίξεις τα δυο όργανα και να αποφασίσεις μόνος πιο θα πάρεις τελικά ανάλογα βέβαια και με τις οικονομικές δυνατότητες σου.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε pliktras1234 Και τι δηλαδή να μην ρωτήσει?Λογική είναι αυτή? :)Εγώ χηφίζω mo6 παρόλο που είναι παλιό.Δεν ξέρω δεν με γεμίζει το m50. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου