Προς το περιεχόμενο

Ακομα μερικες ερωτησεις σχετικα με PAYPAL


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα για τις συναλλαγες μου στο νετ bank wire transfer δηλωνω αγνοια σχετικα με τον τροπο χρησης του Paypal. Δεν θελω επ ουδενι τροπο να χρησιμοποιησω τη κυρια πιστωτικη μου καρτα για την παραμικρη συναλλαγη στο ιντερνετ. Προσανατολιζομαι στην εκδοση μιας gift card της τραπεζας Αττικης με ποσο ισο με αυτο που θα μου χρειαστει για την αγορα μεσω νετ (γυρω στα 720ευρω)

Το paypal δεχεται αυτου του ειδους την καρτα η θα μεινω με τη............καρτα στο χερι?????το paypal δεχεται μαιλ του τυπου @yahoo.com? Γενικοτερα μπορειτε να με διαφωτισετε οσον αφορα στις διαδικασιες και στο τι μπορει να προκυψει με τη χρηση της συγκεκριμενης πιστωτικης και το ανοιγμα ενος νεου λογαρισμου paypal?

Μια αλλη ερωτηση......στη περιπτωση εκδοσης της gift card της τραπεζας Αττικης γνωριζω οτι χρειαζεται ο τετραψηφιος κωδικος προτου μπορεσω να τη χρησιμοποιησω για αγορες ανω των 100€......το ιδιο ακριβως ισχυει και για την κανονικη πιστωτικη μου VISA η με αυτην μπορω να κανω αμεσως μετα την εγγραφη μου στο paypal οποιαδηποτε αγορα ανω των 100€?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την Gift Card και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Κ'ανω συνεχώς αγορές από Thomann χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Έχω δημιουργήσει λογαριασμό κανονικά με την gift card στo PAYPAL και χρησιμοποίησα τον 4-ψήφιο κωδικό που λες έτσι ώστε να γίνω "Verified User". To θέμα είναι ότι δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι μέσω Paypal ακόμη...

Νομίζω ότι αυτό το "κόλπο" με τον 4-ψήφιο κωδικό, είναι αναγκαίο και σε "κανονικές" πιστωτικές.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ο κωδικός είναι απαραίρητος για όλους τους χρήστες του paypal για να ξεπεράσεις το όριο των 100 ευρώ. Το paypal αν θυμάmαι καλά θέλει προσωπικό λογαριασμό email και όχι yahoo ή κάτι αντίστοιχο.

 

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουνε στο noiz εδώ και εδώ και εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου