Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγη στο μουσικο μεσω του 10%


Johnny_gnr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,περυσι έδωσα και εγώ πανελλήνιες(χώρις να δώσω τα ειδικά μαθήματα που απαιτούνται για την εισαγωγή στο μουσικό)

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω παλι με το 10%,δηλαδή να κρατήσω τη βαθμολογία που είχα και να δώσω απλως τα ειδικά μαθήματα?

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περυσι έδωσα και εγώ πανελλήνιες

Δυστυχως εδω δυσκολα θα βρεις καποιον να σου απαντησει καθως ακομα και οι πιο καινουριοι σαν εμενα, εχουν δωσει με το προηγουμενο συστημα των 9 μαθηματων. δεν χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια εδω http://www.ypepth.gr/el_ec_category3938.htm και να βρεις την εγκυκλιο που σε ενδιαφερει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

 

από ό,τι ξέρω, πριν 4-5 χρόνια μπορούσες να το κάνεις αυτό, αρκετοί συμφοιτητές μου μπήκαν έτσι. Όμως, έχουν αλλάξει οι ειδικές εξετάσεις των μουσικών μαθημάτων (τα ίδια μαθήματα με διαφορετικό τρόπο εξέτασης). Ίσως λοιπόν με αυτή την τροποποίηση έχουν αλλάξει και τον τρόπο εισαγωγής του 10%...

 

 

:D..::Christabel Etheriel::..:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου