Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με το Sansamp bass driver DI


Homi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, εχω ενα μπασο Schecter Studio-4 και θελω ενα πεταλακι για συναυλιες αλλα και για ηχογραφησεις. Σκευτομαι το Sansamp bass driver DI Tech 21. Ειναι καλο για lives γενικως??Οποιος εχει να προτεινει κατι ευπροσδεκτος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο τι θελεις,για να βοηθηθουν οι υπολοιποι που θα θελησουν να απαντησουν.

 

Θελεις distortion?

Εχω το MXR Bass M80 DI+,καλο για μεταλλαδικες καταστασεις,αποδιδει καλυτερα παιζοντας με πενα,εχει di,noiz gate,2 καναλια(καθαρο-βρωμικο),χανει στο low end.

 

Θελεις Fuzz?

Εχω το E.Harmonix Bass Big Muff,αποδιδει καλυτερα παιζοντας με δαχτυλα,πολυ βελτιωμενο πανω στις συχνοτητες του μπασου σε σχεση με τα λοιπα Muffs που ειναι εντελως κιθαριστικα πεταλια,πολυ low end,ηχος Cliff Burton,διακοπτης για 3 προεπιλογες στον ηχο normal,dry,bass boost.

 

Θελεις overdrive?Καλο ειναι το Bass overdrive της Boss που εχω δοκιμασει χωρις ομως να θυμαμαι χαρακτηριστικα.Παντως μου ειχε κανει καλη εντυπωση.

 

Το Sansamp δεν το εχω ακουσει και δεν μπορω να σου πω αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι ηχητικα σαν το MXR που σου γραφω παραπανω.Πηγαινε σε ενα μαγαζι να το ακουσεις,οπως και οσα περισσοτερα πεταλια μπορεις για να εχεις δικη σου αποψη και να παρεις την καλυτερη αποφαση.

Fender Jazz Bass+Spector=bass

Ampeg+Mesa/Boogie=amp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το είχα χρησιμοποιήσει (δανικό) για να γράψω direct και πραγματικά σε βγάζει μια χαρά (drive, όγκο, balance, σκάσιμο) χωρίς να χρειάζεσαι καμιά άλλη προενίσχυση. Δεν έχουν άδικο όσοι το αναφέρουν σαν "Ελβετικό σουγιά" του μπάσσου! Έχει πολύ καλό drive, αλλά νομίζω ότι κάνει για πιό κλασικούς ήχους μπάσσου και όχι τόσο progressive ... καλό είναι να το ακούσεις πρώτα!

Give bass a brain!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το εχει χρισιμοποιησει κανεις σε live αν μπορει να μου πει τη γνωμη του...κυριως σε thrash/death καταστασεις. Και αν υπαρχει κανα παρομοιο πεταλι να προτεινει κανεις....

Ευχαριστώ....!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου