Προς το περιεχόμενο

Αγορά ντραμς βοήθεια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι ντραμερ, αποφάσισα να αγοράσω ένα σετ από ντραμς για ένα στουντιακι που φτιάχνω. Το budget είναι περιορισμένο, δεν θέλω να χαλάσω πάνω από 500 ευρό.Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο στο τομαν δε βρήκα τίποτα να μου αρέσει σε αυτά τα λεφτά, το μόνο που βρήκα (και αυτό επειδή έχει δυο crash) είναι αυτό το σετακι της Yamaha που υπερβαίνει `ελαφρός` το budget.

Καθότι είμαι κιθαρίστας και άσχετος από ντραμς θα ήθελα να μου πεi κάποιος αν αξίζει τα λεφτά του η και να μου προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά η και λίγο χαμηλότερα.

Να είστε καλά :?

FONT face=impact size=3>once is a mistake twice is jazz...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και φαίνεται ενδιαφέρον το σετάκι του τόμαν..τύμπανα απο ίντερνετ χωρίς να έχεις ακούσεί ήχο. Οι διαστάσεις ίσως να σε δυσκολέψουν μελλοντικά (16άρα μπότα?). Μια all around μπότα είναι 20άρα. Υπάρχουν μεταχειρισμένα τύμπανα (χρυσή ευκαιρία) που είναι σε αυτή τη τιμή και είναι γνωστά για τον ήχο τους (κάποιες Sonor Soundforce, μερικά απο τα σετάκια του Γαβριήλου, έπεζε μια Gretsch) γενικά θα βρείς καλύτερα τύμπανα ποιοτικά μεταχειρισμένα απο το να πάρεις το φθηνότερο καινούργιο μοντέλο. 'Οσο για την κατάσταση απλά δες να μην έχουν πέσει απο τίποτα σκαλιά η να μην έχουν σημάδια απο υγρασίες τα ξύλα. Κατα τ' άλλα δεν τρέχει τίποτα.

Καλό (και γρήγορο) ψάξιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου