member2006 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 α ρε τυχερακια .... καλοπαικτος και οποτε μπορεις κανε και καμμια βολτα απεναντι 8) α θελω και εγω μια anderson αλλα στο αλλο χρωμα γιατι ειμαι μελαχρινος και δεν μου πανε τα σκουρα... ;D ;D ;D http://s267.photobucket.com/albums/ii309/tasos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) +10 ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!! What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) αν κανεις κλιπακια με διαφορες ρυθμισεις (blues rock clean metal) θα σου ειμαστε ολοι υποχρεοι!!!λολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Θελουμε: κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King στο δωματιο σου :P κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King σε live :P κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King σε προβα :P Οχι τωρα,ΧΤΕΣ!!!! Υ.Γ δεν πιστευω να νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος ε? ;D Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλοπαιχτος !! τον είχα παίξει στο γνωστό music store στην Κολονία πραγματικός King http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 διαπραγματευομαι με το κοριτσι μου να μου ποζαρει με το gear για να ειναι μεγαλυτερη η απολαυση του κοινου ;) ;) ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 διαπραγματευομαι με το κοριτσι μου να μου ποζαρει με το gear για να ειναι μεγαλυτερη η απολαυση του κοινου ;) ;) ....... Κορίτσια έχουμε! Mesa Boogie δεν έχουμε, και θέλουμε να δούμε/ ακούσουμε... :P Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 καλα ντε... :-\ εγω για καλο το ειπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 πιστεύω ότι μόνο εγώ και ο kwstas79 είμαστε ικανοί για να απολαύσουμε το μεγαλείο σου είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση