Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηλεκτροακουστικής 350 - 500 ευρώ


giouzerneim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορείς επίσης να κοιτάξεις και κατά cort μεριά. Οι earth και οι SFX5 και 10 είναι απίστευτα καλές κιθάρες, και είναι στο budget σου. Αν είσαι Αθήνα λογικά θα έχει ο Λογοθέτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

          Για τις ακουστικές από Καναδά και γενικά για ακουστικές, δε θα το ψάξω καν. Απ' ότι φαίνεται η αγορά ακουστικής είναι μεγάλο μανίκι από τη μία(πολλές εταιρίες και μοντέλα, δηλ. πολύς χρόνος στο ψάξιμο, ενώ τη χρειάζομαι σύντομα) και από την άλλη προτιμώ να δώσω στο μέλλον περισσότερα χρήματα και προσοχή για την αγορά μιας πολύ καλής ακουστικής, πιθανότατα Martin, μιας και ακούω ότι είναι η καλύτερη εταιρία μαζικής παραγωγής ακουστικών κιθάρων. Ευπρόσδεκτες οι ιδέες μάρκας από Καναδά, αλλά πολύ το τρέξιμο και λίγος ο χρόνος. Όσο για τις ηλεκτροακουστικές Cort, ήταν η πρώτη μου επιλογή, ειδικά το SFX 1 και 5, καθώς άκουσα πολύ καλά λόγια γι' αυτές μέσα και έξω από το noiz. O Λογοθέτης τις έχει, και μάλιστα από εκεί σκεφτόμουνα να πάρω Cort, αλλά θα πάθεις πλάκα μόλις δεις τη διαφορά τιμής τους σε σχέση με το Thomann. Από κει άρχισα να το ξανασκέφτομαι λοιπόν, λιγουρευόμενος την Ιbanez EW 50 CBE, στα 500 ευρώ(μιας και από Ελλάδα την έβρισκα με 550). Και μετά μου έπεσε η βόμβα στο DV 247, όπου η Ibanez έκανε μόνο 405 ευρώ !!!( συν 20 ευρώ τα μεταφορικά). Η κάρτα ήχου επίσης που ήθελα, όπως και πολλές άλλες(Μ Audio, Tascam), ήταν πάμθηνη σε σχέση με οτιδήποτε είχα τσεκάρει από έρευνα αγορας στο διαδίκτυο, οπότε δεν άντεξα και υπέκυψα.

         Δηλαδή longshadow διαφωνώ μαζί σου ως προς τη γνώμη σου για μικρή διαφορά τιμών μεταξύ Ελλάδας εξωτερικού, τουλάχιστον στα προϊόντα που τσέκαρα, εκτός βέβαια αν το εννοούσες μόνο για τις made in Canada. Η διαφορά πιστεύω είναι αρκετά υπολογίσιμη, αφού αν είχα τα χρήματα θα προτιμούσα να έπαιρνα κιθάρα που να την έχω ελέγξει στο κατάστημα πριν την πάρω, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι κιθάρα παίρνω. Μπορεί δηλαδή να της βγει πρόβλημα το οποίο να απαιτεί ακριβό σέρβις, αλλά και πάλι το συνολικό χρηματικό κόστος θα είναι μικρότερο από την αγορά της σε ελληνικό κατάστημα(προς το παρόν). Μου έχει τύχει βέβαια να βρω και προϊόντα τη μια μέρα ακριβότερα από τη προηγούμενη στο ίδιο κατάστημα, που άκουσα ότι συμβαίνει κάποιες φορές όταν ένα stock τελειώνει και φτάνει το καινούριο, οπότε γι' αυτό και γι' άλλα το ζήτημα των τιμών και των παραγγελλιών από εξωτερικό είναι πιο ευρύ και πολύπλοκο, από οποιαδήποτε απλοϊκή μου εξήγησή μου(πρέπει να το ψάξω κι αυτό >:().

       Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες :)

      Υ.Γ. Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Ibanez EW 50 CBE, ή οποιοδήποτε άλλο post είναι ευπρόσδεκτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω οτι θέλεις τελείως μασημένη τροφή...Θέλεις δηλαδή να σου προτείνoυν μοντέλο συγκεκριμένα??

 

Αν είναι έτσι κοίτα αυτήν: http://www.thomann.de/gr/artlutherie_dreadnought_antique_burst.htm

 

Η μόνη διαφορά της απο την ακριβότερη dreadnought gt είναι το finish.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

        Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' ενοχλεί η μασημένη τροφή, γιατί για καθαρά ακουστική κιθάρα σκοπεύω να σκάσω από 800 ευρώ και πάνω στο μέλλον και να το ψάξω πολύ περισσότερο, αλλά για γύρω στα 400 ευρώ πιστεύω ότι οι περισσότερες κιθάρες είναι λίγο πολύ της ίδιας ποιότητας σε κατασκευή και ήχο. Βέβαια οι υποπεριπτώσεις είναι άπειρες, δε θα έπαιρνα π.χ. μια Ovation μιας και γενικά στο noiz(αλλά και από προσωπική εμπειρία) δεν εγκρίνετε τον ακουστικό της ήχο. Κατέληξα πάντως όπως είπα στην Ibanez.

       Απορία για κάρτα ήχου(το pc μου είναι 2 quad core 2.66 στα 4 GB Ram,σε λίγο πάω για οχτώ): Θα παραγγείλω την Tascam US-122L ( http://www.dv247.com/invt/34625/ ), για απλές ηχογραφήσεις με ηλεκτρική/ηλεκτροακουστική κιθάρα και το trinity korg, αλλά και για να φορτώνω εφέ για την ηλεκτρική. Οι γνώμες όμως διχάζονται όσον αφορά το latency στο φόρτωμα εφέ απο pc. Άλλοι λένε ότι θα έχει latency στα 8 milisecond και δε θα καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα, άλλοι ότι θα είναι εκνευριστικά αντιληπτό, και ότι θα είναι καλύτερα να πάρω μια κάρτα της τάξης M audio profire 610, για latency 4 milisecond, και άλλοι πως ότι και να πάρω από κάρτα ήχου μέχρι τα 800-1000 ευρώ(πάνω κάτω) είναι λίγο πολύ το ίδιο.

       Εσείς καλοί μου άνθρωποι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι ,δεν είναι πρόβλημα ένα latency γύρω στα 8ms. (αν και πιστεύω οτι με το pc σου θα μπορείς να το χαμηλώσεις κι άλλο)

Εγώ έχω 8.2ms input - 8.2ms output........no problems.

 

...και με το pc που περιγράφεις δεν θα έχεις προβλήματα κατανάλωσης cpu απο τα plugins.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως, μια και επεσαν οι ιδεες για καναδεζικες ακουστικες, ξαναριχνω στο τραπεζι τις simon and patrick.

εχω μια εδω και παααρα πολλα χρονια!

αρκετα αξιοπιστες και οικονομικες. και μπορεις να παρεις μια ακουστικη και αν δεις πως μενεις ικανοποιημενος, μπορεις με σχετικα μικρο κοστος να της βαλεις ενα συστηματακι π.χ. καποιο της φισμαν και να εισαι μια χαρα!

 

οχι τιποτα αλλο, μπορεις να τις τσεκαρεις και σε κεντρικο καταστημα στην αθηνα!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ... καλή μου ακουστική... αργότερα φίλε οι Simon&Patrick...μια φορά πάντως που άκουσα ένα μοντέλο στα 500 ευρώ έμεινα στήλη άλατος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AN ENDIAFEREI KAPION NA AGORASEI AKOUSTIKI,ALLA KALO ORGANO EXW EGW MIA LISI.DINW MIA ALHAMBRA NW2.I KITHARA EXEI FOVERA KSILA EINAI POLI KALI KATASKEVI KAI GENIKA PROSEGMENO ORGANO.AN PRAGMATIKA PSAHNETE KATI KALO,PEITE MOU.I KITHARA EXEI 1050 EURW METRITIS STO NAKA KAI EGW TIN DINW 750 EURW.AN ENDIAFERETE KAPIOS AS STEILEI STO MAIL [email protected],I AS PAREI STO 6938859071.

 

 

καλυτερα θα ηταν να τοποθετησεις κατι τετοιο στις αγγελιες..φαντασου οσοι πουλανε την κιθαρα τους να ποσταρουν μεσα στα topics!!

 

:)  (λογικα θα το αναφερουν και οι υπευθυνοι!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου