matawan Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Έχοντας κατανοήσει πως, χωρίς Telecaster, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, προσφάτως απέκτησα ξανά μία...από εξαιρετικά prominent μέλος του forum... Είναι περιττό να πω ότι είμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ! Η Τele ειναι η 62 Vintage Custom , σε Ocean Turquoise... λαχταριστό χρώμα!! Ο ήχος, αν και δεν έχωτεράστια εμπειρία, είναι αυτό που πάντοτε ήθελα απο μια Τele... Εδώ είναι ενα video, πολύ μικρο, η κιθάρα δε φαινεται καλά, αλλά ακούγεται μια χαρά. Καρφί σε εναν Blackheart. http://www.youtube.com/watch?v=8Jq_GQZd3us It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Όπως σου είπα και chat-ικώς, η κιθάρα είναι απίστευτη!!! Πολύ ωραίος και κλασικός ήχος (αλήθεια πώς ηχογράφησες; Με mic; ) Αναμένουμε εναγωνίως και φωτογραφικό υλικό!!! ;) ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! :) ΥΓ: Ανυπομονώ να την κάνουμε ένα A/B test όταν ανέβω Θεσ/κη με τη Rockinger μου. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Very Nice !! ;D Ακούγεται υπέροχα αλλα ανέβασε ενα μεγαλύτερο βιντεάκι προς τέρψην οφθαλμών κ ακοής! ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Πού είναι το φωτογραφικό υλικό ΟΕΟ? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 μεσα στο σαββατοκυριακο... θα ετοιμασω κατι... δεσμεύομαι :) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Στο ασπρόμαυρο τουλάχιστον, περίμενα μια παντόφλα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 θα βαλω snakeskin boot με σπιρουνια στο επομενο It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 καλοπαιξιμι φιλε! ;D ΥΓ: Ανυπομονώ να την κάνουμε ένα A/B test όταν ανέβω Θεσ/κη με τη Rockinger μου. μην τολμησεις να ερθεις κ να μην μας το πεις! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Μεγειες!Αυτο το λιγο που μπορω να καταλαβω μεσω του youtube μου αρεσει.Αντε με το καλο οι pics γιατι το χρωμα σκιζει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zrfjzYc9E-A Ενα ακόμη μικρο βιντεο, φωτογραφίες θα αργήσουν...Για την ώρα δεν εχω διαθεσιμη φωτογραφικη μηχανη It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση