mitos51 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Καλη μερα σας παιδια! Τωρα μολις πηρα μηνημα απο τον Ιαπωνα και μου ειπε οτι αυριο θα μου στειλει το Extreme με τα 61 πληκτρα και επειδη μου εστειλε και την καρτα προχθες μου ζητησε να πληρωσω τα μεταφορικα που ειναι 200 Euro εδω με την παραλαβη! ???(Μου τα κοστλογησε ως εξης,500 Euro την καρτα με τα μεταφωρικα της και 1000 Εuro το Extreme του οποιου τα μεταφορικα θα πληρωσω εγω εδω,και ενα QY 10 που κοστιζει 50 Euro(συνολο 1540 Εuro που του εστειλα).Αν γινει ετσι ειναι πολυ καλο! Αντε να δουμε...! Εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 καλη τυχη φιλαρακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
armonista Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 ετσι κατι γινετε ας πουμε δηλαδη οτι με 1500 πηρες extreme με moss μακαρι φιλε μου να πανε ολα καλα καλη τυχη ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Kill Bill... 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitos51 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitos51 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Παιδια σας εχω νεα! Τελικα δεν μπορει να μου βρει το Extreme και ειπε οτι θα μου βρει το Pa 800! Λεει οτι μπορει πιο ευκολα να μου το βρει! Αντε να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
armonista Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 αμαν ρε φιλε αμαν σε εχει τρελανει αυτος ο μ.....ς δηλαδη ελεος... >:( ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitos51 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Και που να ακουσεις και τα χειροτερα φιλε μου armonista.Τωρα μου λεει οτι ουτε και το Pa 800 μπορει να μου βρει οποτε του ζητησα για μια φορα ακομα να μου στειλει τα λεφτα μου.Βαρεθηκα πια μ`αυτον τον π....η :-\ Τελικα τα λεφτα μου τα χαιρετησα στρατιοτικα :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
speedlight Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 στειλτου αρνητικη ψηφο σαν πωλητη του ηλιθιου,γραψε ολα αυτα που εχουν γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση