Προς το περιεχόμενο

Vst Βιολιά.???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια για προτεινεται κανενα καλο vst με ηχους απο βιολι,βιολα κτλ....

Και κανενα με ωραιες πλατες δε θα με χαλαγε... ;D

Άπειρα, τι βιολιά θέλεις? Κλασσικά, συνοδείας, σόλο, σύνολα...?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Wavestation, ας πούμε, έχει ωραία σύνολα βιολιών σε ένα πλήκτρο, για συνοδεία. Για κλασσικά Garithan και πάει λέγοντας, ο πιο κατάλληλος για κλασικά είναι ο Nikolas...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κλασσικά Garithan και πάει λέγοντας, ο πιο κατάλληλος για κλασικά είναι ο Nikolas...

 

Garittan λέγονται και δεν είναι και τοοοσο καλά. Τα καλύτερα βιολιά σε VSTi που έχω ακούσει τα έχει η East West με τα Symponic Orchestra.

 

Αλλα ο φίλος μας πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος. Τι βιολιά χρειάζεται? Ορχηστρικά? Pads? Αναλογικά? Βαράτε βιολιτζίδες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Garittan λέγονται και δεν είναι και τοοοσο καλά.

Για κιθαρίστες,σαν και εμένα, φαίνονται τέλεια ;D ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κιθαρίστες,σαν και εμένα, φαίνονται τέλεια ;D ;D ;D

 

Για την τιμή του πακέτου, δεδομένου ότι παίρνεις μια πλήρης συλλογή φυσικών ορχηστρικών οργάνων είναι μια χαρά. Αλλά όχι τα καλύτερα.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Υπάρχουν πολλά και καλά.

 

Πάμε και λέμε:

 

1 .GPO www.garritan.biz. Φτηνό, καλό, θέλει αρκετή δουλειά να ακουστει καλό.

2. EWQL Symphonic Orchestra, σε PLAY edition. www.soundsonline.com . Το PLAY είναι η καινούρια μηχανή της EW, τα όργανα είναι αρκετά καλά αλλά δεν έχουν "πραγματικό" λεγκάτο.

3. VSL Appasionata. Πανάκριβα πράγματα, το κάθε πακέτο $500 και πάνω, όλη η ορχήστρα κατα τις $12,000 αν θυμάμαι καλά. Πολύ καλός ήχος, λεγκάτο, πορταμέντο, είναι πολύ απαιτητικά σε Η/Υ

4. LASS. Δε θυμάμαι το link. ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά θα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Το ντέμο που άκουσα ήταν... μανούλα. Πάνω απο $1000 τιμή κάτω απο $1500. Ο Andrew που τα δουλεύει κάνει φανταστική δουλειά. L. A. Studio strings το όνομα. Επίσης έχει "αυτόματα" divisi, άρα κουαρτέτο δεν κάνεις αλλά οκτέτο, κάνεις άνετα, και είναι λεπτός ο ήχος. Πρέπει όμως να είναι απαιτητικά απο τον Η/Υ σου.

5. Kirk Hunter. Google them. Είναι επίσης πολύ ωραία, ΧΩΡΙΣ το δικό του player, άρα πρέπει να έχεις Kontakt 2/3 αλλά έχουν πολύ όμορφο ήχο. Χωρίς λεγκάτο και φανφάρες αλλά πραγματικά όμορφο ήχο.

6. Sonic Implants. Google then. τα Strings τους είναι επίσης πολύ όμορφα, αλλά ,μάλλον αρκετά παλιά. Χωρίς φανφάρες πολλές επίσης.

 

Για σόλο βιολιά υπάρχουν λίγα πράγματα.

 

7. VSL solo strings. Πολύ ωραία, θέλουν και ρεβέρμπ, απαιτητικά, ακριβά αλλά όμορφα (αρκετά, δεν είναι του γούστου μου, προσωπικά).

8. Garritan Solo Strings. ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ πιά, αλλά ήταν απίθανα. Το Stradivarious που το έχω είναι φανταστικό.

9. Dan Dean Solo Strings. Πολύ όμορφα επίσης, για κάποιο λόγο ποτέ δεν έπιασαν στην αγορά, ίσως γιατι δεν ασχολήθηκε πολύ με μάρκετινγκ και διαφήμιση.

10. Kirk Hunter Solo Strings, που είναι μαζί με τη συμφωνική. Ξοδεύεις περι τα $600 και παίρνεις μία συμφωνική με διάφορα strings, περι τα 60 GB ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ και πολλά άλλα καλούδια. Όπως είπα και παραπάνω θέλει Kontakt 2/3.

 

Αυτά απο μένα.

 

Γνώμη μου; Πες μας τι θες να γράψεις να σου πω τη γνώμη μου και πρότασή μου, όπως είπαν και οι παραπάνω. ;)

 

ΕΔΙΤ: Δυστυχώς δεν υπάρχουν αξιόλογα solo strings. αν είναι για κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό, μπορείς να βρείς κάτι εδώ: http://strings-on-demand.com/ . O Hannes είναι φίλος, καλός άνθρωπος, καταπληκτικός μουσικός και οι τιμές του είναι πολύ λογικές (και συζητίσημες, να σου πω την αλήθεια).

 

Υποτείθεται ότι ο Garritan θα κυκλοφορήσει κάποια strings, μαζί με τα σολο που είχε (που είναι, όπως είπα εκτώς κυκλοφορίας) αλλά μέχρι τότε... ποιός τον περιμένει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου