Προς το περιεχόμενο

Site για την ακροαση της μουσικης μας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας μετα απο πολυ καιρό εχω χασει πολλα επεισοδια , να ρωτησω σημερα ποιο site δημοφιλες υπαρχει για να ανεβασουμε την μουσικη μας απλα για μεταδοση και ακροαση απο το πολυ κοινο και οχι με σκοπο το κερδος .Πριν χρονια ειχα ανεβασει στο soundclick αλλα τωρα δεν βλεπω καν το ονομα και τον λογαριασμο μου εχει αλλαξει τελειως.Αυτα που ηξερα ηταν αυτο και soundcloud η σκετο cloud δεν θυμαμαι ακριβως.Εχω κανει και τρια αλμπουμ στην cdbaby αλλα πλεον με την τεραστια προσφορα που υπαρχει στην εποχη μας δεν νομιζω οτι αξιζει ο κοπος καν να εχω λογαριασμο εκει.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η απλή ακρόαση μπορεί να γίνει και στο YouTube, που μπορείς να ανεβάσεις όσο θες, εντελώς δωρεάν. Μοναδικό κακό ότι πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο ήχου σε αρχείο βίντεο, και να βάλεις πχ το album art ως εικόνα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αλλά είναι ένα έξτρα βήμα.

 

Το Bandcamp όπως είπε ο Γιώργος από πάνω είναι και αυτό free, χωρίζει τα κομμάτια ανά άλμπουμ, αλλά ο κύριος λόγος που είναι καλό είναι ότι μπορείς να βάλεις τιμή σε κάθε κομμάτι ή άλμπουμ. Είναι φτιαγμένο για indie παραγωγούς/καλλιτέχνες που δεν θέλουν να μπλέξουν με εταιρίες distribution.

 

Το Soundcloud είναι και αυτό μια λύση, αλλά η ελεύθερη έκδοση σε περιορίζει στο πόσα κομμάτια μπορείς να ανεβάσεις. Αν δεν έχεις πολλά, τότε είσαι οκ.

 

Το CDBaby που αναφέρεις είναι Distributor, όχι πλατφόρμα ακρόασης - ή τουλάχιστον αυτό ξέρω. Ο Distributor ανεβάζει τα κομμάτια σου στις πλατφόρμες όπως στο Spotify, Apple Music, Dizzer, Tidal, κτλ, στα οποία δεν μπορείς να ανεβάσεις μόνος σου.

 

Συνεπώς, αν θες μια τζάμπα λύση, ανεβάζεις YouTube, Soundcloud ή Bandcamp, ή και τα 3 - δε σε περιορίζει τιποτα. Αν θες να πληρώσεις και να μπεις στις δημοφηλείς πλατφόρμες, τότε πληρώνεις το CDBaby ή άλλον Distributor και στο ανεβάζει παντού.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ ευχαριστω ,το youtube ειτε ανεβαζεις κατι η οχι οτι αφορα μουσικη που δεν εχει δημοφιλεις λεξεις αναζητησης   ειναι σχεδον το ιδιο  , μονο τα γνωστα ονοματα εχουν views εκει.Το καλο ειναι οτι μπορεις να ακουσεις οτι θελεις απο διασημα ονοματα κατι αδιανοητο τοτε για την δικη μας εποχη  80-90 οποτε για αυτο δεν νομιζω οτι πλειοψηφια θα ασχολουταν να κατεβασει και να πληρωσει απο Spotify, Apple κτλ για να ακουσει εναν μη δημοφιλη  μουσικο.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, harisexp είπε

το καλο ειναι οτι μπορεις να ακουσεις οτι θελεις απο διασημα ονοματα

Όχι, δεν μπορείς. Υπάρχουν εκατομμύρια κομμάτια που δεν μπορούν να ανέβουν στο youtube απ'τους χρήστες ή δεν ανεβαίνουν από τις εταιρείες. Αν μπορούσες να ακούσεις τα πάντα στο youtube δεν θα υπήρχαν υπηρεσίες τύπου Spotify.

 

13 λεπτά πριν, harisexp είπε

δεν νομιζω οτι πλειοψηφια θα ασχολουταν να κατεβασει και να πληρωσει απο Spotify, Apple κτλ για να ακουσει εναν μη δημοφιλη  μουσικο.

Αν ξέρει για τη μουσική του, έχει ακούσει δείγματα δηλαδή και του αρέσει αυτό που ακούει, και θα τον ψάξει και θα αγοράσει τη μουσική του.

 

 

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου