Προς το περιεχόμενο

Gibson Raw Power ;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, δεν έχει νόημα εκεί που πάει η κουβέντα. Το έχουμε πει άπειρες φορές στο παρελθόν, κακώς συγκρίνουμε μια partscaster ή μια απω-ανατολίτικη κόπια με τα original όργανα.

 

Για να γίνω κατανοητός, όταν παίρνεις μια Fender, μια Gibson, μια PRS, οτιδήποτε ονομαστό τέλος πάντων, παίρνεις μαζί και την εμφάνιση, το mojo και την ιστορία που αυτή κουβαλάει. Μπορεί από αυτό και μόνο κάποιος να είναι ευτυχισμένος, να κοιτάει το headstock και να γουστάρει κάθε ευρώ που έδωσε.

Ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλη επίδραση έχουν αυτά τα πράγματα στην ψυχολογία ενός μουσικού και ειδικά μια κιθάρα πρέπει να σου κάθεται στο μάτι εκτός από το αυτί (γνώμη μου).

 

Οπότε, ο καθένας ας πάρει ό,τι του αρέσει. Οι partscasters δίνουν σαφώς το καλύτερο value for money αλλά κακά τα ψέματα, υπάρχει κόσμος που δεν αρκείται σε αυτό. Να επανέλθουμε στο θέμα που είναι οι Raw Power;

 

Υ.Γ. Είναι αίσχος ρε φούστη μου, λες και θέλανε επί τούτου να τις κάνουν κακάσχημες! :-X

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λετε ρε παιδια να βγαλει η Fender set neck sratocaster με mahogany & maple top & διπλους μαγνητες ...να την φερει στην Gibson???!!!!.

Kαι μετα να βγαλει η Gibson Les Paul με κεφαλι 70's stratocaster!!!

(LOL).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτέ μη λες ποτέ... η Φέντερ βγάζει και τις κιθάρες Charvel, Gretsch και Jackson. Οπότε set neck με mahogany, maple tops και διπλοί είναι ήδη στο πρόγραμμα! Να μη σου πω και άγριες σούπερστρατ που μασάνε ατσάλι, όπως πολλά από τα μοντέλα της τελευταίας...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μην ξεχνατε και τις Κορεατικες telecaster custom fmt http://www.dv247.com/invt/40993/ και showmaster (δεν κυκλοφορει πλεον) με ολα τα χαρακτηριστικα των Gibson. Αυτες βεβαια κατασκευαζονται στο εργοστασιο οπου φτιαχνονται ολες οι Κορεατικες κιθαρες, αρα εχουν την τεχνογνωσια-εμπειρια για κατι τετοιο.

Οπως ομως λεει και ο bloody αν θελησει μπορει καλλιστα να κανει μεταγραφες απο την Gretsch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου