Προς το περιεχόμενο

Best Πεταλιερα


ex-PitDealer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tο nova επειδη το εχω ακουσει θα πω το εξης: οντως ειναι παρα πολυ ωραιο μηχανημα ...τολμω να πω το καλυτερο απο ολα......με ενα τεραστιο αλλα.......εαν δεν εισαι fun του ηχου van halen,whitesnake κλπ σου αρκει...γιατι το γκαζι της ειναι light εως πολυ για τα δικα μου γουστα.....εαν ομως εισαι .......την εκατσες την βαρκα........δεν προκειται να σου φτασουν τα γκαζια της.......... :(εαν αυτο το μηχανημα ειχε πιο πολυ γκαζι θα το επαιρνα με κλεισατ ματια αλλα δυστυχως εμενα δεν μου κανει......

 

Ρε συ δε νομίζω ότι ένα μηχάνημα που η κύρια δουλειά του είναι να χρησιμοποιηθεί σαν εφφεδιέρα πρέπει να αφοριστεί (ή να προτιμηθεί) μόνο και μόνο για τα drive του. Αν όλα τα άλλα σε καλύπτουν, χτύπα και ένα διστόρσιο πετάλι ή παίξε με τα γκάζια του ενισχυτή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα δεν ειπα να αφοριστει απλα ειπα οτι ειναι παραπολυ καλο εαν δεν θες βαρυ γκαζι .......τι κακο ειπα?......απλα για εμενα που η πεταλιερα θελω να εχει και γκαζια για να χρησιμοποιω τα drive της δεν εκανε ...ημουν ξεκαθαρος....επισης για εμενα και μονο εμενα αυτο που κοιταω κυριως σε μια πεταλιερα ειναι να εχει καλα γκαζια τα υπολοιπα ειναι δευτερεουσης σημασιας για εμενα....εαν βγει μια πεταλιερα με καταπληκτικα γκαζια,chorus,reverb,delay αντε και ενα μετριο flanger και τιποτα αλλο απολυτως ........αλλα τιποτα θα ημουν ευτυχισμενος ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, κατάλαβα. Το "αφοριστεί" ήταν ατυχες, εννοούσα "να αποκλειστεί" ως επιλογη. Πάντως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο τραγικο να κοτσαρει κανεις και κανα πεταλακι μπροστα απο μια πεταλιερα, οπως κανουν πολλοι πχ με τον κομπρεσσορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου