Stevie@ Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Για μένα ο Bobby Jarzombek.. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Προφανώς δεν έχεις ακούσει τους δίσκους των Arti... γιατί ο τύπος ακούγεται σαν ένας <<υπερβολικός>> Billy Cobham. Κανείς ρε μάστορα δεν μειώνει τον Billy Cobham (καταπληκτικός drummer εννοείται!).... τι εμπάθεια είναι αυτη! Σκοπός του post είναι να ανακαλύψουν όλοι κάποιους drummer που δεν γνωρίζουν και να εμπλουτίσουν τα ακουσματά τους, όχι να την λέμε ο ένας στον άλλον για την γνώμη του... έλεος! Τους δίσκους των Α&Μ τους έχω ακούσει όλους και στα αυτια μου ΔΕΝ ακούγεται υπερβολικός. Τώρα γνώμες είναι αυτές. Oύτε εγώ θα επιβάλω την δική μου σε σένα και ούτε εσύ βεβαίως σε μένα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Painer_AD Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Για αρχη... οι Theater για αρκετους (και για μενα) δεν παιζουν το λεγομενο προγκ... Ασε που εχουν να το προσεγγισουν χροοοοονια τωρα! Παιζουν κατι αρκετα βαρετο πλεον... (σε λιγο θα ακουσω κ το τελευταιο που εβγαλαν...) Ασε που προγκ δεν ειναι : 3 σελιδες 32α στο 245, 568 διαφορετικα αρπετζιο, 3μιση λεπτα σολο, διαφωνα ριφφ, ενας μετριος τραγουδιστης να παλευει να φτασει φα και σολ δευτερας, και αρμονιες τοσο επιτηδευμενες που πια δεν ρεουν αλλα σερνονται... Σορυ, αλλα με εχουν απογοητευσει αρκετα οι συγκεκριμενοι.... Και καταληγω... Σε σαφλ μοουντ η τελικη μου πενταδα ειναι η εξης (χωρις καθολου σκεψη) 1. Neil Peart (δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερω κατι... ακουστε τα ολα...ΟΛΑ, ακουστε τα ολα 2112 φορες!!!) 2. Gavin Harrison (τι να πει κανεις...) 3. Mark Zonder (ακομα και στους Warlord επαιξε τελεια!!!) 4. Mike Portnoy (ειδικα στα LTE) 5. Phill Collins (ακουστε το Musical Box απο το Nursery Crime) Ο Κολλινς, ειναι απιστευτος ειδικα γιατι δεν εχει το υπερ-σκιλλ που εχουν οι αλλοι, αλλα ειναι τοοοοοσοοο απιστευτα γκρουβι κ "βαρβαρος" που του αξιζει μια θεση. Ειδικα στο κομματι που προτεινω, κοπαναει τοσο πολυ που πραγματικα φευγει λιγο απο το μετρονομο...ασε που μαλλον αυτα ολα δεν τα εγραφαν με μετρονομο τοτε!!!! Δεν τους πολυενοιαζε ισως!!! Everybody lies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Portney για μένα .. Αρκετά διαβασμένος !! ;) Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Κανείς ρε μάστορα δεν μειώνει τον Billy Cobham (καταπληκτικός drummer εννοείται!).... τι εμπάθεια είναι αυτη! Σκοπός του post είναι να ανακαλύψουν όλοι κάποιους drummer που δεν γνωρίζουν και να εμπλουτίσουν τα ακουσματά τους, όχι να την λέμε ο ένας στον άλλον για την γνώμη του... έλεος! Τους δίσκους των Α&Μ τους έχω ακούσει όλους και στα αυτια μου ΔΕΝ ακούγεται υπερβολικός. Τώρα γνώμες είναι αυτές. Oύτε εγώ θα επιβάλω την δική μου σε σένα και ούτε εσύ βεβαίως σε μένα... ;D Κατ' αρχάς χαίρομαι που στο noiz υπάρχουν τύποι σαν εσένα που έχουν αυτά τα ακούσματα. Με τίποτα δεν ήθελα να στην πω, και αν ο τρόπος γραφής μου ήταν τέτοιος ζητάω συγγνώμη. Τώρα όσον αφορά τον τρόπο που παίζει ο drummer των Arti... δεν είναι ανάγκη να είσαι drummer για να καταλάβεις ότι την έχει ακούσει με τον Cobham. Aλλά και πάλι τσάμπα αναλωνόμαστε σε τέτοιες συζητήσεις μιας και ο τίτλος του post είναι καλύτερος drummer σε prog μπάντα και τώρα που ευκαιρίας δοθήσης ξανάκουσα τους δίσκους τους προς το jazz-rock τους έκοψα να κυττάνε περισσότερο. Για τους υπόλοιπους που δεν είχαν την ευκαιρία ν' ακουσουν κάτι απ' αυτούς, ιδού. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny_dark Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Γεία χαρά παίδια θα θελα και γω να πρσθέσω την δικιά μου άποψη μια και μιλάτε για progressive γενικά προοδευτική μουσική.Σίγουρα όχι με την κλασική έννοια του prog θα θέλα να αναφερθώ στο πολυ ωραίο μετρημένο groovy παίξιμο και όχι τόσο ξεπετσιάρικο του rad , merv , schoo των ozric tentacles!Και σε τελείως αλλο στυλ ο drummer των 65 days of static!Ο Portnoy είναι πολύ καλός μουσικός τεχνίτης αλλά προσωπικά απο σύνολο και σαν αποτέλεσμα μουσικής οι theater(αν εξερέσεις το metropolis pt:2 scenes from a memory) δεν μου λένε τπτ :-X!γιαυτό θα συμφωνήσω με τα παιδιά μου μίλησαν για floyd , camel , eloy! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Για μένα οι: 1) Gavin Harisson 2) Martin Lopez 3) Bill Bruford (κανεις δεν τον είπε...) 4) Ian Paice 5) Neil Peart 6) Mike Portnoy είναι μια καλή εξάδα! "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Με 'πιασε πρωί-πρωί κι άκουγα το Minstrel in the Gallery των Tull και θυμήθηκα αυτό το θρεντ, θεωρώντας μέγιστη αδικία να μην περιλαμβάνει τον Barriemore Barlow. Εκπληκτικός παίκτης του οποίου το όνομα δεν ακούγεται δυστυχώς τόσο συχνά σε σχέση με άλλους προγκροκ "τεχνίτες". http://www.youtube.com/watch?v=Q1TDN67ibdo&feature=related Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Μπορώ αβίαστα να σκεφτώ : ALAN WHITE, PHIL COLLINS, BILL BRUFORD, CARL PALMER, GAVIN HARISSON, NEIL PEART, SIMON PHILLIPS και πολλοί ακόμη που κάνουν τον Portnoy να ακούγεται σαν κακομαθημένο παιδάκι... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Μπορώ αβίαστα να σκεφτώ : ALAN WHITE, PHIL COLLINS, BILL BRUFORD, CARL PALMER, GAVIN HARISSON, NEIL PEART, SIMON PHILLIPS και πολλοί ακόμη που κάνουν τον Portnoy να ακούγεται σαν κακομαθημένο παιδάκι... Α! μπράβο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση