Προς το περιεχόμενο

Pa 500 Oriental


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας!

 

Ειδα χτες σε E-store την εκδοση Pa 500 Oriental, οπου και κοστιζει 400 ευρω πανω απο την "απλη". Το εχει δει κανεις; Το εχει ακουσει κανεις αλλος; Αξιζει ο "καινουριος" αγοραστης να δωσει τα παραπανω λεφτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση, ότι το PA500 oriental,  δεν διαφέρει σε τίποτα από το κανονικό, απλά μαζί παίρνεις συμπλήρωμα από την KORG, μια SD card ή ένα CD, που περιέχει έξτρα oriental (τουρκία - αραβία) ήχους και ρυθμούς, ειδικά φτιαγμένους για την σειρά PA. Το αν θα μείνεις ικανοποιημένος δεν ξέρω. Επίσης εννοείτε, ότι οι ήχοι αυτοί, μπαίνουν μετά σε όλα τα PA, ή και το καλύτερο μπορείς να τους πάρεις από ένα άλλο PA oriental και να τους περάσεις σε όποιο PA θέλεις.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω ότι δεν είναι απλά εξτρα ήχοι ή ρυθμοι αλλά αντικατάσταση κάποιων εργοστασιακών ήχων/ρυθμών με αραβικά και τούρκικα από τη μάνα του.

Σε αυτά οι ήχοι/ρυθμοι που δίνει το bon μπαίνουν extra. Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου όμως μιας και δεν πρόλαβα την πρώτη εισαγωγή.

Πάντως για περισσότερες πληροφορίες πάρε ένα τηλ στο bon (www.bonstudio.gr)

www.myspace.com/thomasnastos

www.thomasnastos.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου