Προς το περιεχόμενο

Cubase LE4 - γιατι ακουω απο το ενα ηχείο;


vivaldi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιa γραψω στο CUBASE LE4!λοιπον αταν παιζω ακουω απτα 2 μονιτορ και οταν γραψω οκ;αλλα 'μετα την ηχωγραφηση ακουω απτο 1 μονιτορ τι ειναι ;αυτο συμβαινει γιατι=Γιατι  οταν ανοιγω  track και ειναι  streo ok!εαν το επιλεξω (mono)αντι για (stereo)τοτε ειναι  ενταξει!δλδ γραψω  ακουω  και μετα την ηχωγραφηση )αλλα εγω θελω stereo!ευχαριστω !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε vivaldi η Ανακύκλωση δεν είναι χώρος για να ανοίγουμε καινούρια θέματα. Είναι ο τόπος στον οποίο καταλήγουν τα "καμμένα" θέματα ή κομμάτια θεμάτων. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις άλλα θέματα εδώ γιατί δεν θα παίρνεις αι σοβαρές απαντήσεις αν δεήσει κάποιος να ασχοληθεί.

 

Μεταφέρω το θέμα σου στο κατάλληλο μέρος.

 

Επίσης, η περιγραφή που έχεις κάνει είναι ολίγον τι "αχταρμάς". Όσο πιο ξεκάθαρος και δομημένος είσαι, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να καταλάβει ο άλλος τι ζητάς ώστε να απαντήσει κατάλληλα  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα το πρόβλημα που έχεις επακριβώς.

Με το συμπάθειο αλλά όπως είπε και ο Jasemeister με το συντακτικό που ακολουθείς δεν νομίζω ότι βγαίνει νόημα.

Όμως δράττομαι της ευκαιρίας να πω κάτι off topic. Επειδή το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο εδώ μέσα. Και επειδή έτσι όπως βλέπω το κείμενο, μοιάζει σαν να έχει γραφτεί σε κάποια άλλη γλώσσα και στην συνέχεια έχει προσαρμοστεί, (ίσως με SYSTRAN ή κάποιο άλλο παρεμφερές πρόγραμμα), στην Ελληνική, και χωρίς ίχνος ειρωνείας, ρωτάω: μήπως είσαι αλλοδαπός? Και απλά προσπαθείς, φιλότιμα μεν, χωρίς αποτέλεσμα δε, να γράψεις στα Ελληνικά?

Σε καμιά περίπτωση δεν το κατακρίνω αυτό. Και σαφώς καταλαβαίνω την δυσκολία του εγχειρήματος. Αλλά επειδή από ότι καταλαβαίνεις το πρόβλημα κατανόησης υφίσταται, εγώ προσωπικά, αλλά και άλλοι εδώ μέσα φαντάζομαι, θα προτιμούσαν να γράφεις έστω στην Αγγλική γλώσσα αν σου είναι πιο προσφιλής, για τις διάφορες απορίες σου.

Αν πάλι κάνω λάθος συγχώραμε.

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κανάλι που γράφεις την κιθάρα θα πρέπει πάντα να είναι mono , αλλιώς θα την ακους μόνο απο το ένα ηχείο.

 

Αν θέλεις η κιθάρα σου να μην είναι mono, φτιάξε στο cubase ένα stereo fx channel και φόρτωσε του ένα stereo effect..(ένα reverb πχ)

 

Μετά στείλε αυτό το effect στο κανάλι της κιθάρας σαν send.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου