Προς το περιεχόμενο

Με χτυπαει το ρευμα ν αρχιζω να φοβαμαι?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα σε μια επιφον zakk wylde που πηρα προσφατα την εχω συνδεσει σ εναν 5βαττ champion 600 και οταν παει το χερι μου στην γεφυρα με χτυπαει μια δοση ρευματος αρκετα ενοχλητικη θα ελεγα...τι παιζει? θεμα γειωσης? αν ναι που ειναι η γειωση στις τυπου λεσπολ κιθαρες? παιζει αν την βαλω σε 100αρη ενισχυτη να με χτυπησει για τα καλα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεμα γειωσης.......και σε 500 watt να την βαλεις το ιδιο ρευμα θα σε χτυπησει μην εισαι πλεονεκτης...δεν σου φτανει αυτο? ;D για εμενα δεν φταιει η κιθαρα σου αλλα ο χαριτωμενος ενισχυτης σου......αλλαξε πριζα και βαλτον σε καμια αλλη και δες εαν θα σε ξαναχτυπησει....εαν ναι παιζει προβλημα με την γειωση του ενισχυτη σου στην πιο απλη περιπτωση αλλιως παιζει προβλημα με την γειωση του σπιτιου σου (αν και δεν το νομιζω αυτο ,οτι εχει θεμα δλδ με τη γειωση του σπιτιου σου)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεμα γειωσης, δες τα πλαϊνα της πριζας του ενισχυτη σου, πρεπει να υπαρχουν δυο χαλκινες επιφανειες. Καθως και η πριζα που θα τον βαλεις πρεπει να εχει τις αναλογες καταλληλες επαφες.

 

Αν παρ'ολα αυτα ακομα σε χτυπαει το ρευμα καλα θα κανεις να το συνηθισεις. Εγω παιζω "ηλεκτρισμενος" διαρκως λογω παλιας οικοδομης και κατοπιν κυκλωματος, αλλα το προτιμω απ΄το εκτεταμενο floor noise σε αλλη περιπτωση.

I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει ξανασυζητηθει παρομοιο θεμα με τις γειωσεις, προσφατα... το συμπερασμα ειναι να ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΩΣΕΙΣ και καλο θα ηταν οποιος εχει προβλημα στο σπιτι του με τα ηλεκτρολογικα να ασχοληθει να τα φτιαξει!

Δεν ειναι αστεια αυτα... μια βλαβη στον ενισχυτη μπορει να ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου