Προς το περιεχόμενο

Ποιά καμπίνα..


ax1ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το λεπον..θελω να παρω μια καμπινα για να μπορω να βγαζω τον ηχο jon scaffer (iced earth) και στις αρκετα υψηλες εντασεις, χωρις να μπουκωνει (γιατι στις χαμηλες εντασεις δεν εχο προβλημα ο ενισχυτης μου+πεταλια που εχω -μια χαρα μου κανουν την δουλεια μου) το θεμα ειναι πως δεν εχω ιδιαιτερη ιδεα για το τι διαφορα εχει η συνδεση στα 8 ή στα 16  ohm ..(ο ενισχυτης μου βγαζει και 8 και 16-- http://www.thomann.de/gr/laney_lc15r_egitarrencombo.htm)

 

και επειδη τον θελω για το σπιτι δεν θελω να δοσω και πολλα λευτα..πιστευω πως πρεπει να εχει celection speaker--γιατι μου εχουν αρεσει και εχω ξεχωρισει αυτους τους τρεις:

1. http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g412a_vintage.htm

2. http://www.thomann.de/gr/marshall_mg412a_gitarrenbox.htm

3. http://www.thomann.de/gr/laney_lx412a.htm

 

και να σας πω την αληθεια ειμαι πιο κοντα στον Laney για λογους τιμης..+οτι οτι εχω παρει laney βγηκε πολυ καλο.

MetalCaster

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν σου απαντήσουν τα άλλα παιδιά (ίσως κι εγώ αργότερα), να σου πω να μην περιμένεις ότι μια καμπίνα ως δια μαγείας αυτή καθαυτή θα σου δώσει το... ξεμπουκωτήρι. Αυτό oυσιαστικά θα σου το δώσει απλά ένα ηχείο μεγαλύτερης διαμέτρου από το 10ρι που έχει ο ενισχυτής σου, και επίσης μεγαλύτερης ισχύος από αυτό. Απλή σημείωση για να γνωρίζεις τουλάχιστον το γιατί θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με μια καμπίνα.

 

Αν πχ μπορούσε να τροποποιηθεί και να δεχτεί 12ρι, θα είχες μια αξιοπρεπέστατη λύση (χλωμό το βλέπω γιατί τον κόβω μικρούλη).

 

Όσον αφορά τις διαφορές 8οhm - 16 ohm, κοίτα:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=154004.msg179061#msg179061

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατα την γνωμη μου καμπινα σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος

 

http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm

 

2*12 αλλα με celestion μεν vintage 30's δε  ;)

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εννοείς αν επαρκεί??????? ο ενισχυτής σου είναι 15βατ και η καμπίνα που σου προτείνει είναι 100!!!!!!!!!!!!!! τι φοβάσαι..? μην κάψεις απο την ένταση τα μεγάφωνα της καμπίνας  ::) ::)

Εκτός κι αν ρωτάς το αντίθετο, κατα πόσο δηλαδή αυτός ο μικρός κόμπο έχει νόημα να μπει σε μια τόσο μεγάλη καμπίνα... μπορεί να μπει, νομίζω όμως πως αυτό που πας να κάνεις είναι να χάσεις λεφτά...!!! Αφού τον θέλεις για το σπίτι και όχι για live, δεν έχει νόημα να παρεις μεγαλύτερο ηχείο/μεγάφωνο...! Πόσο δυνατά παίζεις στο σπίτι ώστε να σου μπουκώνει ο ενισχυτής και να ψάχνεις καμπίνα...??????

Πιστεύω πως απλά έχεις τον λάθος ενισχυτή για αυτό που θέλεις... αλλά και ο σωστός ενισχυτής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου