Προς το περιεχόμενο

Πρωτότυπα μουσικά όργανα: καθαρά θέμα εμπορικής προώθησης;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι ενα για τα οποια γραφει και ο silot στο κειμενο του και ενα απο τα οποια πιαστηκα για να περιγραψω αυτο που ολος ο πλανητης ξερει και αποδεχεται ως την ασθενεια της ελξης της μαρκας και που στις κιθαρες ονομαζεται αρρωστια του headstock.

 

...και στη συνέχεια το γενίκευσες τραγικά.  :-\ ::)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Συμφωνώ με όλους. Γιατί το point είναι πολυδιάστατο κι όλοι έχουν από λίγο δίκιο.

 

Όσο γιά μένα, φτηνές κιθάρες παρακαλώ. Γιατί έχουν ...προσωπικότητα  ;D (aka δεν παίζει σάλιο...) Εξ' άλλου, την -ερασιτεχνική- δουλειά μου την κάνω μιά χαρούλα και με δαύτες.

 

Οι υπόλοιποι, άμα σας περισσεύουν, πλερώστε... Εγώ ευτυχής είμαι με τα κουπιά μου έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο εύχομαι και διά εσάς!  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως (με χαρά μου), βλέπω στο forum, αστέρες του marketing, με βαθειά γνώση των συνηθειών (και τους τρόπους χειραγώγησης των καταναλωτών)...το μόνο που έχω να πώ είναι ότι παιδιά κάνετε λάθος επάγγελμα...ελάτε να δουλέψετε στη διαφήμιση, σίγουρα θα κερδίσετε τα 4πλα από ότι κερδίζετε και έτσι θα μπορείτε να αγοράσετε ότι κιθάρα θέλετε (ίσως και όλη τη Τσεχία εάν δεν θέλετε VOS)

Συνεχίστε έτσι...το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ξυπνήσετε τον...you know who...

Να μου πεί πάλι ότι ζουζουνίζω...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο όργανο, μπορεί να εκτιμηθεί μόνο από όποιον/όποιαν συνάντησαν τους περιορισμούς του κατώτερου οργάνου ΚΑΙ θέλησαν να τους ξεπεράσουν.

 

Προσέξτε αυτό το ΚΑΙ !!

 

Ο Evris το ξέρει ότι παίζει με μαλακίες κιθάρες. Αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα διότι καίτοι έχει συναντήσει τους περιορισμούς τους ΔΕΝ έχει κανένα κίνητρο (όπως μας λέει, άλλωστε) να τους ξεπεράσει. Όπως και εγώ δεν έχω, αντίστοιχα, όντας απόλυτα ερασιτέχνης και κουλούτσικος.

 

Τώρα, γιατί ο Evris κρίνει σκόπιμο να το πει τόσες πολλές φορές και με τόσους διαφορετικούς τρόπους... ίσως κάποιοι δεν το καταλαβαίνετε αλλά εγώ το καταλαβαίνω και το επικροτώ: είναι όντως καλύτερο να μην επιτρέπεις στο GAS να υποκαταστήσει τα αμιγώς μουσικά σου ένστικτα, από τα ξεσκίσεις τρία-τέσσερα χωράφια της οικογένειάς σου για να κρατήσεις και πέντε πανάκριβες κιθάρες από τις οποίες θα σου μείνει (αν σου μείνει) κάποιο φωτογραφικό υλικό σαν ανάμνηση.

 

Στη τελική, εδώ στο noiz είμεθα και ροκάδες, πως να το κάνουμε... έχουμε πάντα μία προτίμηση στο content από την ετικέτα.

 

Υ.Γ. Τώρα, αυτά περί διαφήμισης κλπ, είναι λίγο θεωρίες συνομωσίας και μάλιστα χωρίς τη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Μελ Γκίμπσον. Επιβεβαιώνω ότι τα ακριβά ουίσκια είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από τα φθηνά και αυτό και μόνο ανατρέπει την επιχειρηματολογία του Evris διότι τα φθηνά είναι που διαφημίζονται. Τα ακριβά τα ξέρω μόνο εγώ, ο προμηθευτής μου και ο Δίας.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Και χωρις κοκα κολα ζουμε.

 

 

δεν ισχυει φιλος...

 

συγνωμη, δεν κρατηθηκα.

 

παντως, η ουσια οπως ειπαν και αλλoi ειναι μια.

οποιος θελει να παρει μια ακριβη κιθαρα γιατι ΑΚΟΥΕΙ τις διαφορες καλα κανει και την αγοραζει

 

οποιος θελει να παρει μια ακριβη κιθαρα, γιατι γουσταρει να ειναι μαρκα, καλα κανει και την αγοραζει αφου μπορει.

 

καλα κανει ακομα και αυτος που θελει να παρει μια ακριβη κιθαρα, παροτι δεν εχει λεφτα, δεν ακουει τις διαφορες και απλα την βρισκει να παιζει με μαρκα.

 

τελος καλα κανει και ο evris που λεει πως δεν ακουει τις διαφορες και δεν θελει να δωσει οσα χρειαζεται μια ακριβη κιθαρα.( δεν μιλαω μονο για τα χρηματα, αλλα και για την προσοχη που πρεπει να της δινεις και ολα τα σχετικα!)

 

δεν καταλαβαινω γιατι καποια απο ολες τις αποψεις πρεπει να ειναι σωστη και ολες οι αλλες λαθος.

για αυτο υπαρχουν κιθαρες σε πολλα σχεδια, χρωματα και τιμες, για να καλυπτουν ολες τις αναγκες.

 

 

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...και στη συνέχεια το γενίκευσες τραγικά.  :-\ ::)

 

TGL, δε σε καταλαβαινω, γιατι βαζεις την λεξη "ενα" με τεραστια bold? Τι υποτιθεται οτι δειχνει παλι αυτο? Στο comment μου εχω παραθεσει αυτην και αλλες πχ 10 απο τις ατακες του, ως χαρακτηριστικα (kat eme) επιχειρηματα της λατρειας του headstock. Τονισα απο την αρχη οτι την ιδια ακριβως συζητηση εχω κανει και με αλλους για ασχετα με κιθαρες προιοντα, εδωσα και εγω την οπτικη μου για το ζητημα ακριβη κιθαρα και διαφημιση. Δεν επιτεθηκα σε κανεναν (και να μην εγινε προφανες σε σενα στη 2η σελιδα που ηταν και το μονο σχολιο που ειχα γραψει για 5 μερες και 10 σελιδες, πρεπει πια να ειναι ακομα και σε σενα προφανες οτι δεν αποτελεσε επιθεση σε καποιον η χρηση του ορου headstock junkie. Ειναι αμερικανικες/αγγλικες λεξεις, πληρως δοκιμες για τον σκοπο τον οποιο χρησιμοποιηθηκαν, τις λεει πολυς κοσμος σε πολλα παρομοια φορουμς και περιγραφουν την λατρεια καποιων πελατων για την επωνυμη μαρκα που φερει η κιθαρα).

 

Ξεκαθαρισα για ν-οστη φορα οτι η οπτικη μου αφορα ερασιτεχνες/χομπιστες παρα επαγγελματιες και μαλιστα βαρεων βαρων, οποτε υπο αυτο το πρισμα κακως συγκρινουμε τις αποφασεις ενος καραεπαγγελματια το χωρου με τις δικες μου. Δεν ζητησε και κανεις απο τον silot να σταματησει να παιζει με ακριβες κιθαρες. Αντιθετα, νομιζω οτι αυτος χωρις να διαταχθει απο καποιον, μονος του αποφασισε να θεσει ενα θεμα με αρκετο χιουμορ και αυτοσαρκασμο στον τιτλο του, οχι τοσο για να παρει απο μενα κρισιμη συμβουλη (σταματα τωρα να παιζεις με ακριβες κιθαρες) οσο για να εκθεσει και αυτος την οπτικη του για την αποφαση του και να προκαλεσει αντιστοιχη συζητηση. Ο ιδιος μαλιστα χρησιμοποιει με ανεση τετοιες εκφρασεις που προκαλεσαν το +1 σου στο οτι δηθεν προσβαλουν (χρηση ορων guitar junkies)

 

Οπως και να εχει, θα μπορουσες να μου στειλεις (εσυ η ο καθε mod που πρεσβευει το ιδιο) ενα ΠΜ 5-10 μερες πριν (οταν γραφτηκε το επιμαχο σχολιο) και να μου πεις "ρε συ, μαζεψε το λιγο, το βλεπω λιγο οριακο, ...". Η εστω 10 μερες μετα: "γεια, ειμαι ο ταδε, με θυμασαι? πριν 22 αιωνες ειχες γραψει ενα σχολιο που κανεις δεν ασχοληθηκε. Κοιταγα σημερα στην περιπολια μου και επεσα πανω του, ρε να στο αλλαξω λιγο, γιατι αν το ξανακοιταξει κανεις σε 10-20 ακομα χρονια μπορει να θιχθει. Μεχρι τωρα δεν εχει νιωσει θιγμενος, αλλα εγω στη θεση του ισως και να ενιωθα, γιαυτο το λεω...". Αυτη η δημοσια αναδρομικη ανακοινωση τυπου: "Με εκεινο το σχολιο σου προπερσι νομιζω οτι δεν ειχες το δικαιωμα να ...." δεν ηταν ο,τι πιο κομψο..

 

 

 

Οποτε τι ακριβως ζητας και τι συνεχιζεις τωρα πια (με τις τραγικες γενικευσεις, τα bold...)? Υποτιθεται οτι ο ανθρωπος εγραψε ενα αρθρο "γιατρε μου..." για να εκθεσει με μια δοση χιουμορ τις επιλογες του και να γινει καποια συζητηση.

Αν θεωρεις οτι προσβληθηκε, γιατι δεν τον περιμενουμε να μας το επιβεβαιωσει και ο ιδιος? Να πει ρε παιδι μου οτι οντως δεν γουσταρα την απαντηση, με χαλασε, η χρηση του ορου headstock junkie δεν ηταν κοσμια στα πλαισια της συζητησης που εκκινησα κλπ...

 

Γιατι αν δεν συνεβει κατι τετοιο, τοτε δεν γενικευω τραγικα οπως λες... Ισα - ισα συμβαινει αυτο ακριβως που λεω: Επεμβαινετε πια λιγοτερο χειρουργικα δλδ εμφανως πιο αγαρμπα, χοντροειδως και τραγικα (το τραγικα δεν κολλαει ιδιαιτερα στην φραση, αλλα μου αρεσε που το χρησιμοποιησες εσυ και δινει μια εμφατικοτητα και το υιοθετω λοιπον και εγω). Ισως με βαση το κινεζικο ημερολογιο να προκειται για την τακτικη καλοκαιρινη αποπειρα επαναστασης των νεοπολιτικως ορθων mods (με κινητρο την καλοκαιρινη ζεστη) να καταλαβουν το διοικητηριο του noiz και να υποχρεωσουν τους θαμωνες να αντικαταστησουν τις βερμουδες τους με λινα εταιρικα παντελονια, να ηταν μπορα και να περασε που λενε. Ισως να ειναι η ιδεα μου, να βλεπω παντου φαντασματα (που αυτοκλητα θιγονται εκ μερους τριτων και αναλαμβανουν να μειωσουν το θορυβο της πλακας -που να σημειωθει οτι το εν λογω comment δεν το εγραψα ως πλακα, ειναι οντως η αποψη μου περι διαφημισης και headstock και συνεπης σε αυτην πορευομαι και στην αγορα του φτηνου εξοπλισμου μου-) και να ειναι λαθος μου (ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουτε η τελευταια αλλωστε, ουδεις ασφαλτος). Ισως και απλα να ειναι ακομα και δικο σας λαθος. Οσο περιεργο και δυσκολο και να φαινεται αυτο. Και ακομα και ο Παπας που λενε δεν εχει το αλαθητο.

 

Παντως απο προσωπικη συνομιλια που ειχα με αλλον φιλο και εμπλεκομενο στη συζητηση που ακολουθησε, αυτο που καταλαβα ειναι οτι μαλλον συμβαινουν και τα 3 ταυτοχρονα :) οποτε κανεις δεν πρεπει να ειναι παραπονεμενος. Ολοι δικαιο μαλλον εχουμε σε ολα αυτα που λεμε. Απλα ειμαστε ισχυρογνομωνες και παιρνει ωρα μεχρι να γινει η ζυμωση να δουμε τι εννοει και ο διπλανος, να τα συμβιβασουμε κλπ...

 

Επειδη το κουρασαμε εγω να δεχτω οτι η χρηση του ιδιου ορου με τον silot ειναι προσβλητικη για αυτον, ενω δεν ειναι για μας η χρηση του ιδιου ορου απο πλευρας του. Η ισως να εχει να κανει με το υφος γραφης μου, να μην ηταν αρκετα σαφες οτι μιλαω με εικονες γλαφυρες (καομποιδες, κοκακολες) και να ανυσηχησατε μηπως πιστεψε οτι ειμαι αληθινος γιατρος και να τρομαξε οτι θα του παρω τις επωνυμες κιθαρες. Η η χρηση δοκιμων γκατζετοορων οπως GAS, headstock junkie, guitar junkie κλπ οντως να μην ειναι τοσο πλακα οσο το εβλεπα και να αποτελουν προσωπικες προσβολες σε gear oriented forums και κακως την χρησιμοποιησα. Η αντεπιθεση 10 σελιδες μετα το επιμαχο ηταν δικαιολογημενη. Καλιο αργα παρα ποτε. Η ο silot να εχει οντως θιχθει και να μην εγινε μετα απο δικη σας αυτοκλητη "εισαγγελικη" αποφαση/παρεμβαση για τη σωτηρια του μελους και την τηρηση των κανονων. Η οτι το οτι διευκρινησα 100 φορες και εδω και αλλου τι εννοω, να μην μετραει και ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση του ταμειου...οποτε ορθως θα συνεχιζεις να ζητας να κατονομοσουμε καποιο ατομο που .... να θεωρεις οτι γενικευουμε τραγικα .... να κανεις bold τεραστιο την λεξη ενα προσπαθωντα να δειξεις κατι φοβερο και τρομερο που εχεις στο μυαλο σου και που δικαιολογει τις αυτοκλητες παρεμβασεις σου (οπου σου = οσοι τελος παντων συνυπογραφετε την σταση αυτη, θα μπορουσατε να εισαστε και ολοι οι mods, emeritus, admins, experts μαζι, απλα μιλαω με σενα και χρησιμοποιω μονο το β'ενικο για λογους συντομευσης)

 

Οποτε αποσυρομαι απο το θρεντ και θεωρω οτι την πατησα, εγραψα κατι που δεν επρεπε για τους διαφημιστες, για τον silot, για τα ακριβα οργανα και ειμαι κεφαλας και ακομα δεν το βλεπω ποιο ηταν αυτο. Σιγουρα καταλαβα οτι στο μελλον θα ειμαι πολυ πιο επιλεκτικος στο τι και σε ποιον λεω σε αυτο το φορουμ.

 

Αιτουμαι την δημιουργια ενα εξτρα ταγκ, αυτο της βαθιας μπασας σοβαροφανους γραφης με το οποιο θα ταγκαρω τα γραφομενα μου.  

 

Το δε σχολιο που προκαλεσε τον ντορο, ηταν αυτο:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169942.msg346418#msg346418

Απλα το παραθετω μπας και θελει καποιος να το ξαναδιαβασει να δει πως προσβαλει το ενα μελος το αλλο την σημερον...  μπορει εσυ, μπορει εγω, ο silot, κανας αναγνωστης που περναει την ωρα του ρε αδερφε... Επισης ενδιαφερον ειναι οτι οπως υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που δινουν το +1 τους στο οτι το comment αυτο ηταν μη πρεπον και δεν ειχε θεση, υπηρξαν και καποιοι εκει που δινουν το +1 τους στο οτι το comment τους φανηκε ενδιαφερον ως περιεχομενο και συμφωνουν με την αποψη. Και μονο αυτο, θα επρεπε να σας κανει να hold your horses (ειναι πολλοι οι τρελοι, να τους παμε γλυκα-γλυκα)

 

 

Ασκοπως χαλια τα πραματα. Να τα σταματησουμε καπου εδω. ΑΠΟΡΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ.

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΒΕΝΤΟΝ? ayto einai? ???

ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΦΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟΝ TGL ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΟΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ O EΒΡΙΣ ΤΥΡΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου