Προς το περιεχόμενο

EMU 1212m upgrade to 1616m plz help!


Pakos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, εδω και καιρο εχω την EMU 1212M και ολα ειναι μια χαρα, της εβαλα και το λογισμικο για 64bit windows vista οταν αλλαξα PC και ολα μια χαρα.

Προσφατα, αποφασισα να την αναβαθμισω αγοραζοντας ενα microdock http://www.emu.com/products/product.asp?category=142&subcategory=191&product=16025 . Το θεμα ειναι οτι συνδεω οπως τα λεει στο manual αλλα δεν φαινεται πουθενα το microdock στο Patchmix DSP (το software της καρτας) και ουτε λειτουργει...παντως τα λαμακια κτλπ λειτουργουν καλα.

Το ερωτημα ειναι αμα το εχει παθει και καποιος αλλος αυτο και υπαρχει καποια παγιδα...πχ ενα καλωδιο που χρειαζεται αλλα εγω δεν εχω ή τπτ τετοιο...τηνχ@

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξαναπερασε τους drivers. Αν παρολ' αυτα δε λειτουργει τοτε σημαινει οτι η 1212 ειναι παλια version και παιζει μονο με το 1820m box. Αν ισχυει κατι τετοιο μαλλον ειναι ασχημα τα πραγματα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου