Προς το περιεχόμενο

Χειρισμός του behringer v-amp 3 με footswitch?


metalflwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα και καλως σας βρηκα!

 

παιζω καιρο κιθαρα αλλα μολις προσφατα αρχισα να ηχογραφω. πηρα λοιπον το behringer v-amp 3, νομιζοντας οτι σαν το 2 θα ειχε footswitch μεσα. αλλα δεν ειχε!

 

τι μου προτεινετε λοιπον να παρω; θελω οσο το δυνατον φθηνοτερο μοντελο γιατι το μονο που θελω ειναι να αλλαζω τα presets με το ποδι! ειναι ολα τα μοντελα ολων των εταιρειων συμβατα; η πρεπει να παρω συγκεκριμενο;

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Αν θέλεις να αλλάζεις τα presets (πάνω-κάτω): Στην "Photo1" θα δεις το (προηγούμενο) πακέτο v-amp 2. Αν προσέξεις καλά το βύσμα του footswitch είναι stereo jack (1/4'' TRS με 2 γραμμούλες). Οπότε...οποιοδήποτε διπλό footswitch με stereo jack σου κάνει (το επιβεβαιώνει το manual του V-amp 3 στην σελίδα 6). Πάρε με 12,70 euros (διχως μεταφορικά) το: http://www.thomann.de/gr/lead_foot_fs2.htm , και τελειωσες, έτσι απλά!  ;)

 

2) Aν θέλεις πάλι να μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε από τα presets (που είναι κατηγοριοποιημένα σε banks) πάς για midi σύνδεση με αυτό:

http://www.thomann.de/gr/behringer_fcb_1010.htm, και μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και για άλλα πράγματα.  ::)

Photo1.thumb.JPG.acdffb0c4f5c4d2c9e6caf18d511fcfa.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ φιλε, αλλα μια διευκρινιση: με το footswitch το φτηνο που κανει 12 ευρω θα μπορω να πηγαινω πανω- κατω στα presets η ειναι μονο για δυο καταστασεις (ον-οφφ, ας πουμε βρωμικο καθαρο? ) συγνωμη για τις αυτονοητες ερωτησεις, αλλα ειμαι newbie.  :-\

 

οσο για το fcb, τετοιο θηριο και να χα τα λεφτα δεν θα παιρνα, ποσα presets να χρειαστει να αλλαξω;  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To footswitch του V-AMP 2 έχει δύο διακόπτες (push button) για να επιλέγεις το επόμενο ή προηγούμενο preset σε μία Bank. Δηλαδή Α->B->C->D->E και πίσω.

 

Τα footswitches του εμπορίου έχουν συνήθως διακόπτες "on-off switch" που μάλλον δεν κάνουν για το V-AMP 2.

 

Κοίταξε αν μπορέσεις να βρεις ανταλλακτικό footswitch για το V-AMP 2.

 

Ερώτηση : Πιάνουν τα χέρια σου από κολλητήρια; Αν ναι, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα με πολυ χαμηλό κόστος.

Musical Instrument Digital Interface

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Για το V-Amp και όλα αυτά τα... μηχανήσματα, χρειάζεσαι momentary foot switches. Τα on/off για κανάλια ενισχυτών, κλπ, είναι latching type.

 

Εκτός από αυτά της Behringer, μπορείς να δεις και για ανάλογα της Boss, εξάλλου και η Behringer αυτά αντέγραψε!  ;) Δες για μεταχειρισμένα.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ φιλε, αλλα μια διευκρινιση: με το footswitch το φτηνο που κανει 12 ευρω θα μπορω να πηγαινω πανω- κατω στα presets η ειναι μονο για δυο καταστασεις (ον-οφφ, ας πουμε βρωμικο καθαρο? ) συγνωμη για τις αυτονοητες ερωτησεις, αλλα ειμαι newbie.  :-\

Ισως και να συμβαίνει αυτό που προαναφέρθηκε περι momentary switches. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να δεις το http://www.thomann.de/gr/behringer_ab200_dual_ab_switch.htm στο οποίο ρυθμίζεις εσύ αν κάθε footswitch θα είναι latching ή όχι.

Ρωτώντας πάς στην πόλη ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου