Προς το περιεχόμενο

Βάσεις Ultimate AX-90


ninja

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδατε τις καινούργιες ultimate? Τις έχει δοκιμάσει κανείς?

Βασικά επειδή είναι πανάκριβες, σκεφτόμουν ότι αν είναι σαν τις παλιές, δηλαδή τόσο ασταθείς (τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα ειδικά αν είχες όργανο με 76 πλήκτρα) τότε ποιος ο λόγος να τις αγοράσει κάποιος εκτός από το ότι είναι πανέμορφες?

http://www.thomann.de/gr/ultimate_ax_90r.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι παλιες δε μου φαινοταν και τοσο ασταθεις. Τελοσπαντων, 345 για μια βαση δε θα δινα ποτε. Ειδικα αλλη μια που δεν προνοησανε οτι θα υπαρχει και damper pedal καπου εκει κατω  >:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελοσπαντων, 345 για μια βαση δε θα δινα ποτε. Ειδικα αλλη μια που δεν προνοησανε οτι θα υπαρχει και damper pedal καπου εκει κατω  >:(

+1 στον συνάδελφο! ;)

 

Η θέση του sustain pedal είναι ο λόγος που με έχει κάνει να μην πάρω βάση Ultimate, παρ' ότι το design τους μου αρέσει πολύ και η σταθερότητά τους δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα όσο καιρό έπαιζα με μια δανεική Ultimate σε ένα μαγαζί.

 

Παρατηρώ πάντως ότι έχουν προσθέσει και τέταρτο extension στη βάση (αυτό που εξέχει προς το μέρος του παίκτη) και γενικά η φωτογραφία προδιαθέτει για πολύ στιβαρή κατασκευή. Αλλά και 350 ευρώ... no way!

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα παίξει μια φορά σε μια ultimate με 76αρι, και όταν έπαιζα κανα πιάνο και έβαζα λίγο δύναμη παραπάνω στις χαμηλές ή στις ψηλές περιοχές του κλαβιέ, κουνούσε ???Τελοσπάντων δεν ξέρω μπορεί η συγκεκριμένη να ήταν λίγο ''ξεχαρβαλωμένη'' τι να πω......

Πάντως αυτό με το πεντάλ με προβλημάτισε κι εμένα αλλά αυτές οι βάσεις απευθήνονται κυρίως σε όρθιο παίξιμο οπότε είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα με τα πεντάλ 8)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειχα χρησιμοποιησει ενος παιδιου μαζι με το 88ρι του και ακομα και στα παρανοικα hammond χτυπηματα στα ψηλα ηταν μια χαρα. Για το sustain αναφερομαι κι εγω σε ορθια θεση. Εκει που με βολευει εμενα δε βολευει αυτες τις βασεις. Μονο οι "Χ" με βολευουν για πενταλ, αλλα δεν είναι καθολου σταθερες στο υψος που το θελω.

 

Επισης αν παιζεις ορθιος είναι απλά αδυνατο να εχεις 2 keyboards και να θες να πειραζεις παραμετρους και στα 2. Διοτι το κατω πολυ απλα δεν το βλεπεις. Μονο για κανα midi controller είναι. Οποτε εγώ τα βαζω παντα σε γωνια (που ειναι και πιο ποζερια) και μονο στο σπιτι την εχω διπλη. Ή βαζω στο πανω "ραφι" το v synth xt.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου