Προς το περιεχόμενο

ampeg b 100r made in china, αποψεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνάδελφοι  μπασίστες  χαιρετώ .

Πρόσφατα απέκτησα  τον ampeg B 100 R  μόλις  100 w αλλά όπως  αποδείχτηκε από πρόσφατο blues gig  ανάμεσα σε τρεις!!!! κιθάρες , φισαρμόνικα και τον τυμπανιστή μας σε μεγάλα  κέφια , τρομερός!!!! Θυμίζοντας  portaflex B15, και το καλύτερο  made in china !!!! 

Θα ηθελα τις αποψεις σας ωσον αφορα γενικα την αξιοπιστια των ampeg πλέον , και για πόσο καιρό το κινεζακι μου θα ακούγατε σαν τους μακρινούς  Αμερικάνους προγόνους του?.???

 

rust never sleeps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες οι καινούργιες σειρές είναι made in china. Εγώ έχω εδώ και έξι μήνες το κεφάλι B-2RE μαζί με την καμπίνα B-410HLF και είναι china. Το κεφάλι είναι SS στα 450 watt στα 4ohm, έχει "ντελικάτο", ζεστό και καθαρό ήχο, αλλά στα γκάζια τίποτε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο 400-500 μηχάνημα. Η καμπίνα με 4 δεκάρια 400watt/rms, 600 programm και ρυθμιζόμενη κόρνα, πιάνει μέχει 40hz χαμηλά, αλλά δεν είναι για πολύ ζόρισμα τα 10ράκια στα τόσο χαμηλά. Έχει επίσης καθαρό, κοφτό και γρήγορο ήχο, αλλά σίγουρα θέλει προσοχή στα πολλά γκάζια, από άγαρμπο χεβιμεταλά. Η δερματίνη της, έχει αρχίσει να ξεκολάει σε κάτι άκρες, το ίδιο και ένα αυτοκόλητο στην κόρνα. Το κεφάλι φαίνεται πιο σοβαρή κατασκευή. Σε γενικές γραμμές, δείχνουν να θέλουν λίγη προσοχή στην συμπεριφορά και αποδίδουν ποιοτικά καλά.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου