Προς το περιεχόμενο

synth bass syb-5


bassman21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ SYNTH BASS SYB-5 THΣ ΒΟSS ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ  ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ MODES ΚΑΙ ΤΑ KNOBS ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΑΚΙ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ SYNTH BASS ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά είχα ένα της behringer synth(που μου κάηκε τελικά) και παρατήρησα οτι βοηθούσε ένας κομπρέσορας πριν το πεταλάκι για καλύτερο tracking....επίσης λόγω κακού σεταρίσματος του ίδιου του μπάσσου κάποιες νότες πνίγονταν με αποτέλεσμα το πετάλι να μη κρατά τις συγκεκριμένες νότες....άρα τσέκαρε πρώτα το ίδιο το μπάσσο σου μπας και δεν έχουν sustain οι ίδιες οι νότες και ξαναβλέπουμε!

 

ΥΓ.Δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αληθεια ειναι πως θελει σεταρισμα το οργανο αλλα το προβλημα ειναι οτι το εφε δεν εχει sustain  κοβεται κ ακουγεται ο ηχος του μπασου το οργανο ειναι καλο odyssey 5 δεν νομιζω πως ειναι εκει το προβλημα παντως σε ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το SYB-5 δεν φημιζεται για το tracking του (λογω της φυσης του πεταλιου και του τροπου που "διαβαζει" το σημα σου για να παραγει τον synthesized ηχο). Γενικα θελει πολυ καθαρο παιξιμο (να μην αφηνεις αλλες χορδες να παλλονται την ωρα που παιζεις, να μην εχεις θορυβο απο τις χορδες, τα ταστα, την πενα κλπ). Επισης μην περιμενεις να ακουλουθησει γρηγορες μπασογραμμες ουτε φυσικα να ακους το εφε για ολη τη διαρκεια της ταλαντωσης της χορδης. Πολυ απλα δεν μπορει να τα κανει αυτα τα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δν ειναι κ το καλυτερο πεταλι στη γη ρε παιδια αλλα τη δουλεια του την κανει!!!

η αληθεια ειναι πως αυτο το προβλημα υπαρχει σε ολα τα synth, ποσο μαλλονν στα φτηνα!!! το  πεταλι παιζει οσο το σημα του μπασσου σου ειναι πανω απο μια σταθμη (την οποια στα περισσοτερα πεταλια κ ρυθμιζεισ εσυ, στο συγκεκριμενο δν ξερω αν υπαρχει). ο κομπρεσσορασ βοηθαει σ αυτο αλλα μην περιμενεισ θαυματα κ σε καμια περιπτωση μην περιμενεισ να διαρκεσει οσο η νοτα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι γενικά αυτό το πεταλάκι είναι άχρηστο.

 

Αχρηστο δεν ειναι. Απλα κανει για συγκεκριμενα πραγματα και λογω της φυσης του πεταλιου εχει συγκεκριμενες αδυαναμιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου