Προς το περιεχόμενο

Mary Jane blues ...late @ night


VAGTANPLAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Τωρα στις γιορτες ενα βραδυ κατα τις 12 ηρθε η παλια φιλη η Μαιρη Τζεην και εκει που τααα λεγαμε μου ηρθε η εμπνευση για το παρακατω σολακι επανω σε ενα μπακιν τυπου blue jean blues....

 

Ακουστε τα καμωματα μου και...

Σχολια εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτα

 

http://www.box.net/shared/sigsf0aj5q

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο! Μου αρεσε αρκετα! Ωραιος ηχος και καλη χρηση των εφε χώρου! Και ο χειρισμος της blues κλιμακας ηταν αρκετα ικανοποιητικος και ''in the mood''. Περιμενα να το ''αποθεωσεις'' καποια στιγμη, ειδικα μετα την παυση στη μεση περιπου, με καποιο drive και δυναμικο παιξιμο, αλλα ηταν, απ'οτι φαινεται, επιλογη σου να το κρατησεις σε cool επιπεδο. Καλα εκανες και αφησες τη μοναδικη (ψιλοπρασινη) νοτα που σου ξεφυγε καπου.

(Ειναι για μενα ωραιο που η blues νοοτροπια ακουγεται ολο και πιο πολυ στην Ελλαδα, εστω και αν καποιοι λενε ''Ενταξει... εμαθε μια πεντατονικη και την παιζει συνεχεια''. Καπως ετσι ξεκιναν ολοι. Αυτο βεβαια δεν αναφερεται σε σενα, αφου σιγουρα εχεις ξεπερασει αυτο το σταδιο, και η φρασεολογια σου ειναι αρκετα καλη. Απλα ηθελα να κανω αυτο το γενικο σχολιο :))

Και παλι συγχαρητηρια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τα καλα σου σχολια χαιρομαι πραγματικα που καταφερα να περασω το feeling που εννοιωθα. !! 

Τα μπλουζ ειναι πολυ περισσοτερο απο μια πεντατονικη πολυ σωστα, για μενα η ουσια τους ειναι το πως θα περασεις το συναισθημα περισσοτερο απο ολα.

 

Ευχαριστω και παλι !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου