Προς το περιεχόμενο

Σας έχουν κλέψει ποτέ μουσικό όργανο;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφορμή για αυτό το θέμα, μου έδωσε η προσωπική μου εμπειρία που την δημοσίευσα σαν απάντηση σε ένα άλλο θέμα ''Πότε πιάσατε για πρώτη φορά μουσικό όργανο''. Όπου αναφέρω ότι την πρώτη μου κιθάρα μου την κλέψανε στο πρώτο μαγαζί που δούλεψα.

Αφελής τότε, και ψαράκι στην δουλειά, την άφηνα στο μαγαζί, (μέγα λάθος) τα βράδια κάθε τριημέρου.

Σαν κιθάρα (κλασσική SUZUKI) όπως το σκέφτομαι τώρα δεν έλεγε και πολλά πράγματα.

Όμως υπήρχε δέσιμο συναισθηματικής υφής. :(

Δούλευα σε ρεστοράν πολυτελείας.

Αξέχαστα θυμάμαι ότι είχαν σηκώσει όλο το ψυγείο συν όλες τις ακριβές σαμπάνιες και κρασιά, δεν είχαν αγγίξει την ταμιακή, και βουτήξανε και την κιθάρα μου. :?

Μάλλον κανένα παρτάκι είχαν οργανώσει και είχαν ξεμείνει από κέτερινγκ και ορχήστρα. :x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Guru

Μου έκλεψαν το 92 την αγαπημένη μου τότε Krammer και όπως και σε σένα άνοιξαν το μαγαζί δεν πείραξαν τίποτα, ούτε από όργανα ούτε καν το effect μου που ήταν δίπλα, την βούτηξαν και δρόμο...είναι η χειρότερη ίσως εμπειρεία της ζωής μου...μόνο με βιασμό μπορώ να την παρομοιάσω...και φυσικά δεν έχει να κάνει με την όποια αξία της (σιγά τ΄αυγά, μου έχουν ξανακλέψει δύο φορές αρκετά ακριβότερα αντικείμενα αλλά με πολύ μικρότερο συναισθηματικό αντίβαρο)... αλλά ας ερχόταν το κωλόπαιδο να μου την ζητήσει...αν είχε τόσο κάψα θα του την χάριζα...(και δεν υπερβάλλω...) :(

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν απο 10 χρονια καποια βρωμερα σκουληκια :twisted: εσπασαν τη πορτα του σπιτιου μου & μου εκλεψαν αρκετα πραγματα μεταξυ των οποιων & μια Gibson LP CUSTOM του 69 :evil: ...τεραστια απωλεια (μια και η κιθαρα σημερα αξιζει πανω απο 15000 ευρω :twisted: )

Πολυ ασχημη εμπειρια η οποια ομως με διδαξε οτι πρεπει ΠΑΝΤΑ να ασφαλιζω τα σπιτια στα οποια ζω για κλοπη & φωτια...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μου έχουν κλέψει το τρίτο μου αρμόνιο, ένα Casio. Η πλάκα είναι ότι μου το κλέψανε κάτι φίλοι οι οποίοι μου ανακοίνωσαν (μετά από καιρό) ότι μου το έχουν κλέψει διότι πίστευαν ότι εγώ πρώτος είχα κλέψει ένα ηλεκτρικό μπάσο κάποιου από αυτούς (κάτι που δυστυχώς δεν είχε συμβεί).

Έτσι, η κατάσταση έχει ως εξής: ξέρω ακριβώς που είναι το αρμόνιό μου (σε ένα σπίτι, σε ένα χωριό στην ορεινή Κορινθία), αλλά δεν μπορώ να πάω να το πάρω, μέχρι να επιστρέψω το μπάσο που δεν έχω....

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξέχασα την πρώτη μου κιθάρα (μια squier strat) στο 051 πηγαίνοντας για Γιάννενα...ε...μετά από από 5 λεπτά που ανακάλυψα ότι δεν την είχα στα χερια μου...άφαντη...

 

τώρα μην με ρωτήσετε πως την ξέχασα... :oops:

www.intravenus.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μου εχει συμβει και δε θελω ουτε καν να το σκεφτομαι

 

 

το ιδιο και γω, θα στεναχωριομουν πολυ... :?

φιλε superfunk εγω ακομα θα κλαιγα.... :?

μονο και μονο με το δεσιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου έκλεψαν μέσα απο το αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα ( ξέρω είμαι βλάκας που την άφησα εκεί ) μία fender (japan) Mustang vintage white custom δικής μου εμπνέυσεως με maple ταστιέρα και λεπτά τάστα δεν υπάρχει πουθενά τέτοια κιθάρα !!!!!! στην οδό Βουλής έξω απο το Πλάισιο 19.00 το απόγευμα . Αλλα πού θα μου πάει θα την βρώ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω χάσει το πρώτο μου αρμόνιο, ένα Yamaha PSR, αλλά όχι λόγω κλοπής ακριβώς.

 

Μια ωραία μέρα ήρθε ένα παιδάκι (γιος πολύ στενής φίλης της μητέρας μου) και μου το ζήτησε για να ξεκινήσει να μάθει πλήκτρα. Ευγενικός όπως πάντα το έδωσα και από εκεί ξεκίνησε μια περίεργη ιστορία μεταφορών σε σπίτια φίλων του και τέτοια με (αυτονόητη) κατάληξη το γεγονός ότι εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πού βρίσκεται το όργανο και ποιός το έχει!

 

Υ.Γ. Το παιδάκι παράτησε τα πλήκτρα (που δεν έμαθε ποτέ) και πήρε ηλεκτρική... 8)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απίστευτες ιστορίες, ειδικά του Wow!.

Εγώ πάλι μετά απο μια πρωινή κουβεντούλα στα σκαλιά της πολυκατοικίας που έμενε ένας φίλος μου, όπου είχα ακουμπήσει μια yamaha G235 που κουβαλούσα, γύρισα σπίτι, είδα λίγο TV, έφαγα μεσημεριανό, κοιμήθηκα και καμια ώρα, και γύρω στις 4 το μεσημέρι έψαχνα την κιθάρα να παίξω και τότε... ΚΑΤΑΛΑΒΑ!! Γύρισα στην πολυκατοικία και περιττό να πω οτι... η κιθάρα ήταν ακόμα εκει!!!!

 

Το απίστευτο είναι οτι στα ίδια σκαλιά ένα χρόνο αργότερα είχα αφήσει κάτι γυαλιά μυωπίας, και 3 λεπτά αργότερα που γύρισα να τα πάρω (μέχρι τη γωνία του τετραγώνου είχα φτάσει) είχαν κάνει φτερά!

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου