Προς το περιεχόμενο

Online guitar lessons


maiden666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο καθε δασκαλος εχει δικια του λογικη κ αυτη θα μεταφερει στον μαθητη.Τα τεχνικης φυσεως ειναι ιδια οπως κ τα θεωρητικης.Τα licks δεν τα επιδιώκει κανεις να τα μαθει απ τον δασκαλο του αλλα να γινει δασκαλος το κιθαριστικο του ειδωλο ας πουμε κ να κανει transcription σε αυτο.

 

Πρεπει να δοκιμασεις δασκάλια πολλα για να δεις το σκεπτικο τους που ειναι διαφορετικο.Δεν υπαρχει μια στανταρ σκεψη μεχρι κ στο ποια ειναι η blues Νοτα κ πως αναφερεται κ πως το σκεφτεται ο εκαστοτε παιχτης/δασκαλος/μαθητης.

 

Διαλεγεις καποιον που να συνενοήσε κ να βγαζεις νοημα κ να κολλάνε οι αποψεις του με τις δικες σου κ κανεις μαθημα.Αν αυτος ειναι στο ιντερνετ ή στο διπλανο στενο λίγο διαφερει.Εκτος αν θες με το δασκαλο να εισαι κ φιλαράκι.(Αυτο εχω την εντυπωση δεν γινεται ουτε στις μεγαλύτερες σχολες/κονσερβατορια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια στο νετ κυκλοφορουν κ site μουσικών που εχουν κ feedback απ τους ιδιους σε ολα τα βιντεο που στελνουν οι μαθητες.Και τεχνικης κ θεωρητικης κατευθυνσης επεξηγήσεις,διορθωσεις κτλ....

 

http://www.andreasguitaruniverse.com/

http://www.jimmybrunoguitarinstitute.com/public/main.cfm

 

http://www-psych.nmsu.edu/~jkroger/lab/jazz/guitar.html (tωρα το βρηκα αυτο κ φαινεται καλη συλλογη)

 

Αυτης της λογικης ειναι και αλλοι δασκαλοι αλλα δεν θυμαμαι διευθυνσεις

 

 

 

Thanx φίλε trigga ! Πολύ καλή η ιδέα σου !

 

If there is a new way I 'll be the first in line!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Οπως ειπε κ ο akisgr ο justin τα σπαει! εχει φτιαξει τη σελιδα του παρα πολυ καλα κ τα βιντεος του ειναι υπερκατατοπιστικα! αξιζει να το δοκιμασεις. κ πανω απ'ολα ειναι free!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1000 για

http://www.justinguitar.com/

Πολύ οργανωμένο site.

 

Ένα ακόμα site που με βοηθάει αρκετά είναι το

http://jguitar.com/

που έχει κλίμακες και συγχορδίες όλα μαζί,αλλά και ποια από αυτά ταιριάζουν ηχητικά(π.χ. η πεντατονική της μι με ποιες συγχορδίες ακούγεται καλύτερα κτλ)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mαγκες,εγω ειμαι δασκαλος κιθαρας.Τωρα θελω να βαψω το σπιτι μου και να βαλω πλακακια οποτε λεω να βρω κανενα βιντεακι να με μαθει.Μετα θα φτιαξω το αμαξι μου οταν χαλασει μονος μου και αν,χτυπα ξυλο, παθω κατι,θα κανω διαγνωση μονος μου και θα παρω οτι χαπια μου γραφουν στο ιντερνετ.Δεν χρειαζεται να ξοδεψω ποτε ξανα λεφτα..Τζιμανια ειστε βρε μπραβο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου