LefterisDel Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας! Είμαι ο Λευτέρης από τους Until Rain. Παίζουμε σε ύφος prog metal experimental, και ο πρώτος μας δίσκος ήδη κυκλοφορεί (με πολύ καλές κριτικές)! Ρίξτε μια ματιά στο www.myspace.com/untilrain και μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τον δίσκο με ένα email στο until.rain@gmail μέσω αντικαταβολής ή Paypal, Visa κτλ. Περιμένουμε την γνώμη σας!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά καλή μπάντα!!!! Οσοι δεν τους έχετε ακούσει ακούστε τους!! Συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 8) Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν μου αρεσει μια αφτου του ειδους η μουσικη. Η δουλεια φενεται αρκετα καλη. ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Παιδια να ειστε καλα....μου αρεσαν αυτα που ακουσα....συγχαρητηρια και σπο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimmann Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Πολύ καλή δουλειά παιδιά!!! Άψογο album και καλή παραγωγή!!! Keep it up!!!!!! Regards, Dimitris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LefterisDel Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Thanx a lot guys!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Άκουσα τα κομμάτια στο space σας παίδες. Απλά συνεχίστε την εξαιρετική σας δουλειά..!! Πολλά μπράβο! το σιντάκι θα το παραγγείλω οσονούπω... Ας ελπίσουμε και σε live σας πιο νότια να σας δούμε/ακούσουμε από κοντά. :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 τα κομματια στο myspace ειναι η ιδια ηχογραφηση που υπαρχει κ στο cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Παλικαρια χιλια μπραβο :DΣυνεχιστε την καλη δουλεια :DΑν και ειμαι blackομεταλας με κατι μπαντες σαν εσας θα το γυρισω στο prog ;DΤα σπατε :DΚαντε και κανα liveακι Αθηνα να σας απολαυσουμε και απο κοντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση