sarakinos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρα...Δεν Ξερω αν εχει γραφτει στο φορουμ ξανα (οσο εψαξα παντως δε βρηκα κατι-ειναι κ τοσα τα θεματα βρε παιδι μου πο πο πο...), αλλα υπαρχει προβλημα με το Sound Forge της Sony...Και το 7.0 και το 8.0 τα ιδια γαμωτο...Μου εληξε και ζηταει activation code κατι παιζει με ενα mp3 plug-in,θελει activating... Τεσπα οποιος ξερει ας βοηθησει εχω κολλησει εδω και μερες Thanks προκαταβολικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δε ρωτάς απευθείας τους υπεύθυνους της εταιρίας; Σίγουρα θα σου δώσουν κάποια λύση (ειδικά αφού πρόκειται για θέμα activation). http://www.sonycreativesoftware.com/support/default.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sarakinos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Τσέκαρε λίγο κανονισμούς, πριν μιλήσεις για κρακ και οτιδήποτε τέτοιο. www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση