Προς το περιεχόμενο

Extended Range Guitars


yohan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω είναι λίγο άκυρο το θέμα συζήτησης αλλά θέλω να λύσω κάποιες απορίες....Είμαι ο μόνος που δεν πάω κιθάρες με μεγάλυτερο εύρος ήχου όπως 7χορδες κιθάρες η 8χορδες? Θέλωντας να πειραματιστώ σε κάτι άλλο έχω δοκημάσει από αυτά τα όργανα τα οποία παρατηρώ ότι είναι πολύ της μόδας αλλά προσωπικά δεν μου κάνουν καμιά εντύπωση ούτε με πείθουν για αγορά! Δεν μπορώ να πω οτι με έπεισαν ειδικά στον αισθητικό τομέα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως κουρδίζω σε ρε λογω μπάντας αλλά ανα καιρούς έχω κουρδίσει και σε σι και τελευταία στο τσακιρ κέφι ρίχνω την χοντρή ρε σε ντο  ;D δεν μπορώ να πω γενικά οτι μου λείπουν οι ψηλές νότες ίσα ίσα το αντίθετο  ;D ;D ;D οι βαρύτονες 6χορδες λενε τίποτα? Έχει δοκιμάσει κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι βαρύτονες κιθάρες είναι, απλά είναι προφανώς πολύ περισσότερο bottom heavy ηχητικά κι εκτός αυτού η (αρκετά) μεγαλύτερη κλίμακα είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσεις. Παρεμπιπτόντως, οι βαρύτονες έχουν "φτιαχτεί" για να κουρδίζονται σε Σι, κι όχι σε E std.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου