Προς το περιεχόμενο

YAMAHA Clavinova clp -311 ερώτηση


Lestat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλσπέρα σας, είμαι κάτοχος ενός παλιού σχετικά Clavinova (μοντέλο  clp - 311 όπως αναφέρω στον τίτλο) και θα ήθελα να το πουλήσω καθώς έχω σταματήσει να μαθαίνω πίανο απο 9 χρονών ( τώρα είμαι 19).   Το πίανο αυτό είχε αγοραστεί αρχές του 98 500.000 δραχμές τότε και 10 χρόνια τώρα ειναι διακοσμητικο στοιχείο του σαλονιού μου  :P Μήπως μπορείται να με διαφωτήσετε σχετικά με τη μεταπωλιτική αξία του σχετικού οργάνου?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κρίνω από την παλαιότητα του μοντέλου, υπάρχει από τότε που σταμάτησες τα μαθήματα πιάνου!

Δυστυχώς, ούτε κατά διάνοια δεν θα καταφέρεις να πάρεις κάποιο σεβαστό ποσό πίσω από τα χρήματα που έδωσες τότε (~1500 ευρώ σημερινά) καθώς μιλάμε για παλιό ψηφιακό όργανο σε μια εποχή που πολλά έχουν προχωρήσει (και έχει πέσει και η τιμή τους).

 

Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να το πουλήσεις πάνω από 300 ευρώ (και να είναι και σε άριστη κατάσταση, κάτι το οποίο βέβαια διαφαίνεται από την περιγραφή σου).

 

Ελπίζω να μην σε στεοναχώρεσα, προσωπική μου άποψη πάντα!

 

Φιλικά,

 

 

υ.γ. Γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποιον που μαθαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βεβαια για ενα επιπλο,με καλα πληκτρα, με midi in&out, και πολυ καλα ηχεια, μπορεις να το δωσεις κα παραπανω :) Αν δεις και δε φευγει, πεφτεις. Πιστευω οτι ακομα και 500 θα ήταν τιμια τιμή, απο τη στιγμη που εχουμε δει κατι τενεκεδες στην κυριολεξια να πωλουνται 400 και 500 επειδη ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου