espe Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 Ξερετε αν γινεται να νοικιασουμε καπως εξοπλισμο? Οχι βασικα πραγματα, καμια κονσολα π.χ. για μια μερα για κανα live. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο μαγαζι? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 http://www.manosbackline.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
espe Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Δύσκολο να ξερω που θα κάνουμε live, αλλά ας πούμε Ν. Ιωνία μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Εγω ξέρω την ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ στην Μεσογείων, διπλα στην Εθνική Αμυνα. Εχουν κυρίως Mackie και RCF ηχεία, QSC ενισχυτες και Mackie κονσολες για PA, ενισχυτες κιθάρας, μπάσου κλπ κλπ Τα μηχανήματά τους και όλα τα σχετικά είναι πολύ προσεγμένα Τηλ 2106743485 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Εγω ειχα νοικιασει απο την ηχορυπανση κατι πιατινια......μια χαρα ειναι αυτα που εχει....κοιταξε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση