Προς το περιεχόμενο

Επιλογη πεταλιερας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους.Απο την πρωτη στιγμη που ειδα την Zoom g7.1 ut  την ερωτευθηκα.ομως δυστυχως για να κανει κανεις την καλυτερη επιλογη δεν ισχυει το "ακολουθα την καρδια σου"!ομως ακουω τωρα τελευταια να παιζει πολυ και η digitech rp 500.Λοιπον δεν προκειται να αναφερω τις διαφορες τους.Χρειαζομαι ατομα να μου πουν εμπιστα ποια ειναι πιο βολικη!Επαιξα προσφατα με την toneworks 1500 και το συστημα της με βολευε απιστευτα και το καταλαβα κατευ8ειαν.και ενω ειμαι σχεδον σιγουρος για το συστημα της Zoom οτι ειναι παρομοιο με την toneworks, δλδ το κλασσικο συστημα με τις μπανκες και τα καναλια τα οποια ταυτοχρονα χρησιμοποιουνται και ως επιλογεις παραμορφωσης και διαφορων εφφε,για την digitech δεν ξερω σχεδον τιποτα οσον αφορα αυτες τις επιλογες διοτι ολοι οι μ...... που την δοκιμαζουν σε βιντεο δειχνουν μονο τα καινουργια features της και οχι τον τροπο λειτουργειας της!!!αρα μιληστε μου καποιος που την εχει δοκιμασει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει οι αλλοι ειναι μ....... που δε σου φτιαξανε το βιντεο που θες, το manual ομως που εκατσαν κατι αλλοι μ....... και το γραψανε εσενα σε τι σε χαλαει? Νομιζω τα εξηγει αρκετα καθαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρα μιληστε μου καποιος που την εχει δοκιμασει!

 

καταρχας να συστηθω ειμαι πεταλακιας, και συνεχιζω..

οπως καθε πεταλιερα θελει χρονο και επιμονη για να δωσει στο μεγιστο αυτο που τελικα ειναι,τα ξερεις..

 

ειχα την zoom g9.2tt ειναι σχεδον το ιδιο με καποια παραπανω features

τα drive ηταν καλα δηλαδη και τα amp simulator που ειχε ηταν αρκετα καλα στα αυτια μου και ξεφευγαν απο την τοσο digitiλα που γενικα ξεραμε παλιοτερα με τα zoom προιοντα,με λιγα λογια επαιζες και χαιροσουν. +1

 

τα εφφε θα ελεγα ετσι κι ετσι καθως δεν ειχαν και κατι το τοοοοσο σπουδαιο να αποδειξουν,παρομοια ποιοτητα και γκαμα εφφε θα μπορουσα να την βρω και σε.....behringer. +- 0

 

δεν βρηκα την super ποιοτητα σε κουμπακια,knobs,expression pedals και λοιπα εξωτερικα αν και λειτουργουσαν ολα οκ πριν την πουλησω -1 γιατι εχω αμφιβολια για το μετα..

 

επειδη ειχα για αρκετα χρονια φοβια με πεταλιερες πως θα τις παραμετροποιησω και λοιπα οταν για πρωτη φορα επαιξα μου φανηκε πανευκολη να αποθηκευω παραμετροποιω και λοιπα σε αντιθεση με μια boss gt8 ,παιχνιδι σκετο +1

 

αυτα, αλλα δεν θα ξαναπαρω χα χα χα χα.. :P

 

πιστευω.. αν στοχευεις να ειναι to εργαλειο για το μελλον σου Live,rec,σπιτι και λοιπα δεν στην προτεινω..

 

trust YOUR ears παντως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το manual ομως που εκατσαν κατι αλλοι μ....... και το γραψανε εσενα σε τι σε χαλαει? Νομιζω τα εξηγει αρκετα καθαρα.

Ποτε δεν ειχα αυτες ουτε καμια πεταλιερα!δεν ρωταω για να με βοηθησετε να φτιαξω ωραιους ηχους,ρωταω για να μου πειτε ποια να παρω!δεν ειμαι στουρνος να μην καταλαβαινω τι λεει το εγχειριδιο απλα ποτε μου δεν ειχα ενα οκ?Ωραια τωρα για να ανακαιφαλαιωσω,ευχαριστω ολους σας και κυριως τον gpiad για τις εμπειριες του που μου ειπε αλλα:το θεμα οπως αναφερω και στο πρωτο μου σχολιο ειναι το εξης.Εχω παιξει μονο με την toneworks,της οποιας το συστημα ηταν πολυ απλο και ωραιο.ειχες καμποσεσ μπανκες,διαλεγες μια και μετα αφου αποθηκευες τους ηχους που η8ελες σε κα8ε ενα απο τα 4 κουμπια,ειχες 2 διαφορετικα καναλια σε καθε κουμπι τα οποια αλλαζες με τον επιλογεα καναλιων!το ιδιο πραγμα το εχει και η zoom.το εχει ομως και η digitech?γιατι δεν εχω δει πανω της κουμπι που να λεει channel a/b ουτε bank up/down.μονο δυο κουμπια για γενικα πανω κατω εχει,ενα για επιλογη παραμορφωσης,εφφε,πεταλιου και κομπρεσσορα(λογικα η καμπινα),κατι που δεν εχει η zoom.γι'αυτο ζητησα γνωμες απο ατομα που να εχουν παιξει και με τις δυο.Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα συντροφε,

στη RP 500 διαλεγεις τις banks μια μια με τα 2 κουμπια up/down

και σε καθε τραπεζα μπορεις να ανοιγοκλεινεις 6/9 FX

νομιζω οτι μπορεις να την ρυθμισεις τους ποδοδιακοπτες που ανοιγοκλεινουν τα διαφορα FX να σου αλλαζουν banks (στην 1000αρα υπαρχει σιγουρα)

 

επισης και εγω πηρα για πρωτη πεταλιερα την rp και εμεινα ευχαριστημενος απο αποψη ευκολιας ρυθμισεων (και ηχου)!

 

ειχα βεβαια παρει μια μικρη ενος φιλου για λιγο καιρο πριν αγορασω την τζιτζιτεκ για να εξικοιωθω με τα μηχανηματα του ειδους αλλα μου φανηκε απιστευτα ευκολη !!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτε δεν ειχα αυτες ουτε καμια πεταλιερα!δεν ρωταω για να με βοηθησετε να φτιαξω ωραιους ηχους,ρωταω για να μου πειτε ποια να παρω!δεν ειμαι στουρνος να μην καταλαβαινω τι λεει το εγχειριδιο απλα ποτε μου δεν ειχα ενα οκ?

 

Αυτο ελειπε να την ειχες και να ρωταγες πως λειτουργει! Γιατι δεν κοιτας και τη σελιδα της εταιριας πριν αρχισεις να βριζεις κοσμο ομως? Φατσα καρτα πανω πανω ειναι Resources -> Manuals

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ελειπε να την ειχες και να ρωταγες πως λειτουργει! Γιατι δεν κοιτας και τη σελιδα της εταιριας πριν αρχισεις να βριζεις κοσμο ομως? Φατσα καρτα πανω πανω ειναι Resources -> Manuals

ρωτησα εδω γιατι ηξερα οτι υπηρχαν αν8ρωποι που ηξεραν και βοη8ουσαν!οριστε το σωστο το παλικαρι ειναι ακριβως απο πανω σου!αλλα υπαρχουν και αλλοι που βγαζουν οσους δεν γνωριζουν μ......σε ευχαριστω και σενα ομως γιατι κανεις τι διαφορα.avalon σε ευχαριστω πολυ,απ'οτι καταλαβα λειτουργει με παρομοιο τροπο με ολες τις αλλες πεταλιερες απλα εχει πολυ περισσοτερα πραγματα απο τη zoom!εφ'οσον γινεται να εχω πολλα custom presets μπροστα μου και μπολικα σε μπανκες ειμαι οκ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περα απο την ευκολια την οποια η digitech rp1000 που εχω την εχει σε αφθονια...να κοιταμε και λιγο την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των εφε και των προσωμιωσεων της καθε πεταλιερας...δηλαδη να το εχουμε σαν πρωτο κριτηριο λεω εγω....rp1000 φιλε μου και τελειωσες....εχει ολα αυτα που λες και θελεις σε συνδιασμο με ΦΟΒΕΡΗ ποιοτητα και πιστοτητα προσωμιωσεων....θα παθεις πλακα....αλλα παντα ακουσε πρωτα και μετα πραξε για να μην μετανιωσεις μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου